És akkor besuhan 2022.

Boldog Új Évet Mindenkinek!


A mai nappal véget ért a caddie.hu harmadik éve is. Három a magyar igazság szokták mondani, és az igazság az, hogy soha még ilyen kevés cikket (412) nem írtunk számotokra, és ez a tendencia alighanem jövőre, sem fordul meg. Tekintve, hogy anno ezt az egész oldalt csupán egy hobbinak szántuk, amivel szabad időnket hasznosan(?) üthetjük el, illetve amikor létrehoztuk még valós igény volt egy, az eredményeket rendszerező és áttekinthető formában megmutató oldal iránt. Más kérdés, hogy ebből a játékból - önön jóslatát beteljesítő módon - idén létrejött a GOLFiGO, amely mára a teljes magyar golfügyvitelt, hendikep- és klubnyilvántartási rendszert kezeli. Nyilvánvalóan végtelenül megtisztelő számunkra, hogy ebből a hobbiból, közös játékból egy ilyen “komoly” dolgot alkothattunk számotokra.

Köszönjük ezt a közös kalandot, amelyet idén is Veletek együtt élhettünk át. 

Év vége van, és ilyenkor valamiért illendő számvetést tartani, Rövid kis számvetésünk következik tehát a számok nyelvén, (persze - mint az élet majd minden területén - a számok mögött megannyi élmény, öröm és olykor csalódás lapul). Mindenesetre, fogadjátok szeretettel oldalunk idei számértékeinek rövid összefoglalóját (azzal a kitétellel együtt, hogy sosem voltak még ilyen alacsony értékeink, és jövőre mindenbizonyal még alacsonyabbak lesznek (de ami jár az jár)). 🙂

2021-ben Honlapunkra:
- 102 607 látogató érkezett (napi átlagban 281 egyéni látogató)
- Összesen 205 495 oldalmegtekintés történt
- Az átlagos időtartam a látogatások alkalmával: 2:43 perc volt
- Legtöbb egyéni látogatónkat július 13-án (kedden) mértük (737 egyéni látogató)
- Öt földrész 131 országából érkeztek látogatóink (ezt mondjuk nem is annyira értjük) 🙂
- Technológiai megoszlás szerint, látogatóink több mint 69%-a mobileszközön olvasott minket, 27%-a számítógépről, míg 4 %-a tabletről érkezett.

Top5 legolvasottabb idei cikkünk az alábbiak voltak:
https://www.caddie.hu/elindult-a-golfigo
https://www.caddie.hu/alairva
https://www.caddie.hu/major-gyuriek-az-emirates-en
https://www.caddie.hu/a-dominans-szem
https://www.caddie.hu/valtozasok-kora

Engedjétek meg, hogy mindannyiótoknak gyönyörű, golfsikerekben gazdag Boldog Új Évet és egyben jó egészséget kívánjunk!
Boldog Új Évet! Boldog Új Szezont!

2021.12.31.

Hozzászólások