Zala Springs Golf Resort

13 °C, enyhe eső
18 lyuk, PAR 72
8782 Zalacsány, Csányi László u.
121 perc Budapest „0 km” kőtől
http://zalasprings.hu
+36 -83-900047,
+36 -20-2944866
TeeTime
Árak megjelenítése: HUF / EUR
Green Fee 18 lyuk (Hétköznap) 21 000 Ft 54 €
Green Fee 18 lyuk (Hétvége) 27 000 Ft 69 €
Green Fee 9 lyuk (Hétköznap) 13 500 Ft 34 €
Green Fee 9 lyuk (Hétvége) 16 500 Ft 42 €
Az árak tájékoztató jellegűek

Stroke saver

Golfozóknak - Golfozóktól

A pálya kiváló mestere segít eligazodni a szakaszok között.

Score kártya

Játékra fel!

Letöltheted a pálya score kártyáját, vagy adott esetben személyre is szabhatod azt.

Helyi szabályok

Játssz jól és Szabályosan!

Minden általános szabályt ismerhetsz, de a Helyi Szabály mindig egyedi!

Greenfee Kedvezmény

A Greenfee tartalmazza a korlátlan rangelabda használatot a driving rangen.
Pannonia klubtagoknak hétköznap 20%, hétvégén 10% kedvezmény a Greenfee árából
Highland klubtagoknak 20% kedvezmény a Greenfee árából
GolFIESTA SE klubtagoknak 20% kedvezmény a Greenfee árából
Mid-Amatőr Golf Egyesület tagjai számára 20% kedvezmény a Greenfee árából.
A Magyar Senior Golfozók Társaságának tagjai számára H-P napokon 20% a Greenfee árából.

Kis Szubjektív

A méltán világhírű Robert Trent Jones Jr. által megálmodott, gyönyörű vonalvezetésű, a USGA szabványoknak tökéletesen megfelelő gigaprojekt.
A Széles család tulajdonában lévő 160 hektáron elterülő golfpálya és resort 2015 végén készült el. Major György hazai greenkeeper-génius munkáját és maximális hozzáértését dicséri, hogy a pálya, már egy-két évesen is tökéletes golfélményt tudott nyújtani a szépszámmal időlátogató - leginkább külföldi - golfbarátoknak. Hazánk ez idáig egyetlen golfpályája, amely helyet kapott a "World of Leading Golf Courses" válogatás kollázsában.
Érdekességképpen azonban megjegyzendő, hogy a projektet eredetileg közel tíz évvel korábban már egyszer elkezdték megvalósítani Zalacsányban írországi befektetők szerepvállalásával, ebben többek között a korábbi ír PGA játékos Joe Carr családi vállalkozása is meghatározó szerepet játszott (Carr egyébként 40 major tornát nyert meg, közöttük három Britsih Opent), de a 2008-as világgazdasági válság közbeszólt és a terveket félre kellett tenni egészen 2015-ig.
Mostanra a pálya maximálisan megfelel mind a professzionális versenygolf, mind az élménygolf szerelmesei számára. A 3 000 négyzetméteres modern és egyben gyönyörű, minimalista stílusban készült klubház az utolsó szakaszról beérkezve, mintha hajóként ringatózna a búcsúzó tó vizén. A klubház, méretéből adódóan szinvonalas helyszínt biztosíthat gyakorlatilag minden típusú rendezvényhez.
Jelenleg zajlik a prémium kategóriájú apartmanházak második ütemének építése. Az étteremben Sztana Ferenc chef (korábban Simonyai chef is) nagyon jó arányokkal párosítja a "gyors golf" ételeket a prémium fogásokkal. Professzionális választásnak tűnik a klubigazgató személye is, az angol Damian MacPherson - korábbi profi Challenge Tour játékos - kiválóan tölti meg élettel a sivár hétköznapokat is.
Egyetlen negatívum talán a driving range távolsága a klubháztól, illetve az első szakasztól, de ez nem a világhírű tervező hibája, hiszen eredetileg az első szakasz a driving range jobb oldaláról indult (jelenlegi 10. szakasz) volna, míg a range baloldalán egy hatalmas golfhotel kapott volna helyet (reméljük egyszer ez is megépülhet). Ugyanakkor biztosak lehetünk benne, hogy a pálya kimagasló szolgáltatási színvonalát, még tovább emeli majd a 2020-ra elkészülő mintegy 500 négyzetméteres fedett wellness részleg is. Összességében szerencsénkre, Közép-Európa egyik legmagasabb minőségű golfpályájáról beszélhetünk.

- 2019.02.09. -