A szlovák TOP pálya is a GOLFiGO-ban

Már hat külföldi pályán ügyködhetnek a hazai versenyszervezők


Turkovics Ilona (Zala Springs Klubkapitány) a Penati Golf Resort Legend pályájának tizenkettes elütőjén 


Mint emlékezhettek rá 🙂 korábban már négy külföldi pályán is sor került hazai versenyszervező (jellemzően Golfiesta és MidAm Golfegyesületek) által szervezett hendikepmódosító versenyekre, így a GOLFiGO rendszerben mind ez idáig egy ausztriai (Murau Kreischberg), illetve három szlovákiai golfpálya (Welten, Sedin és Hruba Borsa) szerepelt. 

A Zala Springs Ladies Day csapata azonban a következő napokban egy 16 fős női kócsag-kontingenssel látogat el testvérpályájára, a szintén európai Top100-as Penati Golf Resortba, egy háromnapos Scramble Marathon erejéig.

Mostantól tehát újabb szlovákiai pálya, jelesül a senicai Penati Golf Resort valamennyi releváns adatát (minden elütő és szakasz CR/SR, Slope Index, PAR értékei, szakaszhosszok, pálya- green-, illetve állandó pinterület rajzok) feltöltöttük a rendszerbe. Mi több a Penati mindkét Par72-es pályája (Legend és Heritage) is elérhető, sőt a Legend esetében a Par73-as pályát - európa leghosszabb Par6(!) szakaszával - is kiválasztható a rendszerből.

Így ezzel az újabb (két) külföldi pályával már hatra bővült azon közeli, határon túli pályák listája, ahol magyarországi egyesület/versenyszervező is tud már, akár  hendikepmódosító versenyt is szervezni a GOLFiGO rendszerben.

Így minden “akadály” elhárult, hogy a Ladies Day Zala Springs júliusi Scramble Marathon-ja hivatalos, nemzeti 🙂 keretek között zajlódjon le.

(A fejlesztést térítésmentesen valósítottuk meg.)


Fotó: caddie.hu

2024.06.26.

Hozzászólások