Élmény minden tollvonásban

Újabb támogató kényeztet Benneteket


A minőség és az elegancia párosa: az ETELBURG és a GOLF

Szeretettel tájékoztatunk Benneteket, miszerint a GOLFiGO FRiDAY GolfTour júliusi állomásától kezdődően a résztvevők számára nem csak az hathat üdvözlendő újdonságként, hogy immár külön-külön is díjazzuk az “A” és “B” kategóriák Nettó dobogósait, hanem - megfontolva a Férfiak Egyenjoguságáért Küzdő Egyesületek ajánlását 🙂 - immár nem csupán külön Női sorsolást tartunk (az EsTiffany GlassArt segítségével), hanem az “erősebbik” nem számára is külön sorsolunk, mégpedig - versenyállomásonként mintegy 200 Euró értékben - az ETELBURG prémium minőségű íróeszközei és kiegészítői közül, amelyekkel igazán élmény minden tollvonás!
Az ETELBURG júliusi felajánlása egy moduláris fejű (töltő, illetve rollerball) DPAF íróeszköz!

,,Küldetésünk megőrizni a kézírást a jövő generációinak és meghatározni az íróeszközt, amely büszkén áll az elkövetkezendő évszázadok kihívásai elé. Célunk eléréséhez azonban meg kell értenünk a tárgykört, azaz az új generációk kézíráshoz kapcsolódó szokásait, illetve, hogy mennyire tartják fontosnak a kézírást. A projekt során különböző kutatásokat és vizsgálatokat végzünk, hogy több szemszögből is, átfogóan megismerhessük a témát.”
/Megyeri Gábor, az ETELBURG társalapítója/

ETELBURG 
Etel vára, Attila vára. Attila (i.e. 406 – 453) az európai hunok leghíresebb nagykirálya volt, aki kora egyik leghatalmasabb nomád birodalmát uralta. Attila ugyan Nyugat-Európában a vad barbárság szimbóluma lett, a történetírók mégis művelt és nemes uralkodóként tartják számon. Ahogy Attila egyszerre képviselte az ősi barbár erőt és a kifinomult kultúrát, úgy az Etelburg a hagyomány és a fejlődés kettősségét.

A névválasztás is azon értékek előtt tiszteleg, amelyeket ez a vár szimbolizál:
- az emberiség által felhalmozott tudás, 
- a múlt tisztelete, 
- ugyanakkor a fejlődésbe és a fenntarthatóságba vetett hit.


Az ETELBURG az a vállalkozás, ahol olyan termékeket fejlesztenek, amellyel minden emlék időtlenné válhat, támasz lehet művészi munkában, de a mindennapokat is megszínesítheti, függetlenül attól, hogy az irodában, a stúdióban, vagy otthon töltött időről beszélünk. Miközben a jövőre fókuszálnak, hisznek a múlt örökségében és az emberiség által évszázadok alatt felhalmozott tudásban.

Magas minőségű anyagok
Az ETELBURG missziója tartós, időtálló termékek tervezése, szemben a mai, "eldobható" termékekkel. Az r.feather is ennek a szellemiségnek megfelelően készült.

Az első lépés a jövő íróeszköze felé
A DPAF I. egy egyszerű, mindennapi használatra tökéletes toll. Élmény minden tollvonásban - amikor csak használja. Elérhető töltőtoll és rollerball formában is.

Moduláris írórendszer
A hegyek az elérhető legjobb minőségű acél hegyek, de a toll képes arany, illetve flexibilis, music-nib hegyek befogadására is. Találja meg a tökéletes egyensúlyt és fogást!

Nagyon szépen köszönjük az igazán minőségi és megbecsült támogatást!A GOLFiGO FRiDAY GolfTour őszi versenyállomásaira ITT tudtok jelentkezni!
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

2024.07.03.

Hozzászólások