Urethane vs. Ionomer

Szarvaskúti kikelet


Huszti György, Turkovics Ilona, Véh Balázs


(Fél)szerkesztőségi kihelyezett ülést tartott, kicsiny, ámde "ütős" csapatunk az újra megnyitott Forest Hills Golf Clubban. A pálya a szezoneltolódás ellenére, egészen makulátlan állapotban várja rajongóit. Remekül viselkedtek mind az urethane, mind az ionomer bevonatú labdák ? a “magaslati” levegőn.

Ezért is, no meg azért is érdemes idelátogatni a közeljövőben, mert két hét múlva (május 23.) itt veszi kezdetét a 2020-as hazai ranglista pontvadászat. A ranglistaversenyen délelőtti és délutáni csoportos flight indításokkal, akár 96 versenyző is nekiindulhat majd a Bakony szívében elhelyezkedő csodálatos fekvésű ékszerdoboznak, ilyen létszámra eddig nem igazán volt példa a gyakran ámulatba ejtő szarvaskúti játéktéren.  

Tudomásunk szerint Kárpáti György sportigazgató jelenleg előrehaladott tárgyalásokat folytat a szövetség szakembereivel, arról hogy a duplacsoportos indítás okozta korareggeli teetime-ok kivételesen a Veszprém megyei golfozók között kerülhessenek “kiosztásra”. Ez egy randlistaversenyen nyilván szokatlan, ugyanakkor a rendkívüli helyzetek, rendkívüli megoldásokat kívánnak.

Mindenesetre mindenkinek bátran, nyugodt szívvel ajánljuk, hogy kezdje a “komoly” versenyszezont 23-án a Forest Hills-en.


Fotó: caddie.hu

2020.05.09.

Hozzászólások