Szeretnél nyerni közel 3 milliót?

Gyere el szombaton a Zala Springs-reSzombaton veszi kezdetét a már négyéves múltra (száguld az idő) visszatekintő, hangzatos elnevezésű versenysorozat a Race To Zala Springs. És, hogy mit is takar ez az elnevezés: Verseny (vagy ha úgy tetszik, út) a Zala Spring-re? 

Nos, az öt versenyállomásból álló - amelyből kettő ranglistaverseny is - sorozat résztvevői egy-egy virtuális tombolajegyet kapnak a részvételért cserébe, és egészen az október 24-i záróállomásig lesz lehetőség ezek gyűjtögetésére. Az utolsó versenyen pedig 6 db, 2021. évre szóló teljesértékű éves klubtagságot sorsolnak ki a szervezők valamennyi versenykategóriában (Férfi A, Férfi B, Női, Junior, Senior, “C” kategória). Természetesen minél több RTZS versenyen részt veszel annál jobban növekednek a győzelmi esélyeid az egyenként közel félmilliós éves klubtagsági elnyerésére. 

Gyere el és nézd meg a saját szemeddel, hogy Major György - Head Greenkeeper - csapata, hogyan készítette elő az idei szezonra a pályát. (Ha a szaúdi királyi család elégedett az Ő munkájával a családi golfpályájukon Sharma-ban, akkor alighanem nekünk sem lesz okunk panaszra). 

A verseny előtt természetesen induló csomag várja a versenyzőket, miként a befejezést követően a fáradt “vándorokat” Váradi Bálint chef újragondolt gourmet ételei kényeztetik majd. A hölgyversenyzők figyelmét különösképpen felhívjuk arra a tényre, miszerint péntek délután Ladies Day várja a gyengébbik, ámde sokkal szebbik nem képviselőit!

Nevezni itt tudsz a versenyre, vagy +36 20 240 4209 

 

Fotók: Zala Springs, illetve Major György

2020.06.02.

Hozzászólások