Jókedvű Hölgyek a tóparton

Ladies Day a Zala Springs-ben

 

Érdekes anakronizmus tanúi lehettek a Zala Springs Golf Resort péntek délutáni GreenFee játékosai, a borongós, már-már májusi hűsbe hajló idő ellenére masszív női csapatkacajok rázták meg a tizennyolcas tó vizén “ringatózó” minimalista klubház pazar üvegportáljait. 

Péntek délután vette ugyanis kezdetét a zalai klub Ladies Day sorozata, amely idén havi rendszerességgel invitálja a női klubtagokat egy-egy beszélgetős, kacarászós, golfozgatós női klubdélutánra. Már az első alkalommal itt volt a klub női játékosainak apraja-nagyja, hiszen Turkovics Ilona klubcsapat kapitány meghívójára 17 hölgy gyűlt össze, akik között éppúgy megtalálható volt a klubhendikepes kezdő golfozó, mint a tízszeres magyar bajnoknő is. 

A lányok-asszonyok közösen szedték össze sokszínű csokrukba, hogy mit is fog megvalósítani ez a kis Zala Springs-es nőiklub a jövőben, amelyek közül a szomszéd golfvárak női játékosainak matchplay kihívása, de a borkóstolók, anekdotázások, golfleckék, vidám találkozók sem hiányoznak majd. Rögtön egy “kisebb” lobby-csoport is kialakult a speciális sajtgolyócskák étlapra emelése tekintetében Váradi Bálint Chef-et ostromolva, illetve az az igazán remek pletyi is megosztásra került, miszerint szerencsés esetben a wellness részleg átadására akár már az egészen kora őszi terminusban is sor kerülhet.

A hölgyeket a Welcome Drink-et követően a klub figyelmes házigazdához illően vendégelte meg egy közösen elköltött vacsorára, ahonnan mindannyian jókedvvel-bőséggel térhettek haza annak tudatában, hogy a következő találkozóra (június 5.) már nem is kell oly sokat várni, ahol alighanem még a létszám is tovább gyarapodik majd.


Fotók: caddie.hu

2020.05.15.

Hozzászólások