Hét rendezvény, hat pályán

Hétvégi meccs dömping


- Hétvégi programajánló -


Alaposan belehúzhatnak a versenyeket kedvelők az előttünk álló hétvégén, tekintve hogy hat különböző pályán, hét különféle verseny megrendezésére kerül sor. Lesznek itt ranglista-, emlék-, turnéállomás-, jótékonysági- és kilenc szakaszos rendezvények egyaránt.


A sort a Zala Springs kezdi meg már péntek délután, ahol egy új kezdeményezés, az AfterWork & ChillOut indul útjára délután 16:00 órától és előtte persze Ladies Day a hölgyeknek
Versenykiírás és nevezés
Részvételi díj:
Klubtagoknak 6 990 Ft
Más Klubok tagjainak 15 990 Ft


Majd a szombati napon rögtön folytatja is Zalacsány, hiszen sor kerül a Race To Zala Springs második fordulójára. A versenysorozat végén valamennyi verseny kategóriában egy-egy teljes jogú éves klubtagsági kerül majd kisorsolásra, és tekintve hogy ez a második állomás, így a szombati indulók már két-két tombolajeggyel lesznek gazdagabbak.
Versenykiírás és nevezés
Részvételi díj:
Klubtagoknak 7 900 Ft
Más Klubok tagjainak 19 900 Ft
Bármely Klub Juniorjainak: 5 900 Ft


De szombaton már ranglistapontokat is gyűjtögethetnek azok, akik a játék mellett a Balaton Golf fenséges panorámájában is szeretnének gyönyörködni, hiszen a Balatonudvariban található klub megrendezi idei első ranglistaversenyét.
Versenykiírás és nevezés
Részvételi díj:
Klubtagoknak 6 000 Ft
Más Klubok tagjainak 20 000 Ft
Junior Klubtagoknak: 5 000 Ft
Más Klubok Juniorjainak: 13 000 Ft


Kisorosziban, a Magyar Old Course-on a rendszerváltást követő Magyar Golf Szövetség első elnökére, Gáti Ferencre emlékeznek (korábbi írásunk Gáti Ferenc életútjáról ITT olvasható).
Versenykiírás és nevezés
Részvételi díj:
Klubtagoknak 6 000 Ft
Más Klubok tagjainak 19 900 Ft
Más Klubok Juniorjainak 9 900 Ft


Tatán pedig egy jótékonysági, amolyan baráti golfra invitálják a golfozókat. A Rotary rendezvényén üthetik a labdát a golf szerelmesei szombaton az Öreg-tó partján.


Hogy azután vasárnap ismét a komolyságé és a ranglista pontvadászaté legyen a terep, mégpedig a Pannonián, ahol ezúttal a MidAm ranglistaversenyére kerül sor, természetesen nem csak a MidAm korosztály számára.
Versenykiírás és nevezés
Részvételi díj:
Klubtagoknak 15 000 Ft
Más Klubok tagjainak 25 000 Ft


Majd, ha már egy délutáni kilenc szakaszossal “kezdtünk” pénteken, akkor fejezzük is be egy hasonlóval. A fővárosi St. Lőrinc Golf Club ugyanis vasárnap délután tartja meg a múlt hétvégéről elmosott Sunset II. Kupáját, a naplemente szerelmeseinek.
Versenykiírás és nevezés
Részvételi díj:
Klubtagoknak 8 500 Ft
Más Klubok tagjainak 11 900 Ft
Juniorok számára: 6 000 Ft


Tudomásunk szerint a hétvégén 3 pályán (Balaton, Pannonia, Zala Springs) fog sor kerülni a PLAY valósidejű LiveScore alkalmazására, de természetesen bármely klub (mintegy 2 perces munkával) PLAY kompatibilissé tudja tenni a versenyét, akár ezen a hétvégén, akár bármely másikon.

Mindenkinek, aki valamely magyar pálya felé veszi az irányt a hétvégén, nagyon jó játékot kívánunk, akik pedig otthon töltik a szabadnapokat, azoknak jó böngészgetést! ?


Fotó: ZalaSprings

2020.06.18.

Hozzászólások