Push Notification & Play

Őszintén köszönjük Nektek!


Az I. Golszezonzáró Bulin kisorsolt tombolanyeremények (egy része)


Bő 14 hónappal honlapunk indulása után elérte a 400 főt a Push Notification (azonnali értesítés) feliratkozóink száma. Ennyi embernek küld a rendszer automatikus értesítést a számítógépére, telefonjára, amikor egy-egy új cikkünk megjelenik (figyelem: az iPhone, illetve iPad készülékek nem támogatják a rendszert). Amennyiben valaki a jövőben csatlakozni szeretne a jól  (és gyorsan) értesültek táborához, nincs más dolga, mint hogy böngészője jobb alsó sarkában rákattintson a kis kék harang szimbólumra. 

Mindeközben FaceBook követőink száma, folyamatos növekedés mellett meghaladta a 850 főt. 

Napi átlagban pedig 386 érdeklődő látogat el honlapunkra. 

Büszkék és hálásak vagyunk ezekért a számokért, tekintve hogy - minden tekintetben - egyfajta niche termékként tekintünk weboldalunkra, hiszen elég csak arra gondolnunk, miszerint az elmúlt 365 napban Magyarországon 925 versenygolfozó vett részt hcp módosító versenyen.

--- --- ---

Külön öröm és büszkeség számunkra, miszerint az MGSz kérésének megfelelően “PLAY” valós idejű LiveScoring alkalmazásunkat a Magyar Kupával kezdődően valamennyi szövetségi és ranglistaversenyen alkalmazni fogják. Nagyon szépen köszönjük az MGSz bizalmát! Jelenleg a PcCaddie rendszerből az elkészült startlista konvertálása versenyenként 2:20 másodperces (mért adat) “extra” munkát ró a klubok alkalmazottaira. Legalább ekkora köszönetet kívánunk tolmácsolni a MidAm Egyesület és a Zala Springs csapata felé is, hiszen Ők a ranglistversenyeiken felül is a “PLAY” használata mellett döntöttek, miként a Seiko FérfiNap és a Gelbmann Vasárnapi Repeta Kolomposai éppen a tesztfázisban mérlegelik, hogyan tudnák a leghatékonyabban alkalmazni a modult (a hétvégén Hencsén már egy 38 fős tesztverseny is lezajlott e témakörben), miként Pünkösdhétfőn a Pannonián az alkalmazás kevesebb mint egyéves történetének első TexasScramble megmérettetésére is sor kerül.

Hálás szívvel gondolunk mindenkire, aki támogatja és segíti - a magyar golf előremozdítása érdekében kifejtett - eltökélt tenni akarásunkat!


Fotó: Yulia Stepanova Photography

2020.05.31.

Hozzászólások