Birdland Golf & Country Club

10 °C, szórványos felhőzet
18 lyuk, PAR 72
9737 Bük, Golf út 4.
121 perc Budapest „0 km” kőtől
https://greenfieldhotel.net/hu/golf/
+36 -94-801660
Árak megjelenítése: HUF / EUR
Green Fee 9 lyuk (Hétköznap)
Pénteki nap hétvégének számít
5 500 Ft 14 €
Green Fee 9 lyuk (Hétvége) 5 500 Ft 14 €
Green Fee 18 lyuk (Hétköznap)
Pénteki nap hétvégének számít
7 500 Ft 19 €
Green Fee 18 lyuk (Hétvége) 7 500 Ft 19 €
Az árak tájékoztató jellegűek

Stroke saver

Golfozóknak - Golfozóktól

A pálya kiváló mestere segít eligazodni a szakaszok között.

Score kártya

Játékra fel!

Letöltheted a pálya score kártyáját, vagy adott esetben személyre is szabhatod azt.

Helyi szabályok

Játssz jól és Szabályosan!

Minden általános szabályt ismerhetsz, de a Helyi Szabály mindig egyedi!

Greenfee kedvezmény

A Golf Hotel szállóvendégeinek Classic vagy Superior típusú szoba foglalása esetén hétfőtől-péntekig ingyenes a Greenfee, hétvégén pedig 40% kedvezmény jár számukra.
GolFIESTA SE klubtagoknak 50% kedvezmény a Greenfee árából július 1 - szeptember 30 között, míg számukra 30% a kedvezmény mértéke a január 1 - június 30, illetve az október 1 - december 31. közötti időszakokban.

Kis Szubjektív

Bükfürdő a thermál világa és a madarak hazája.
A rendszerváltás utáni Magyarország első 18 szakaszos golfpályája 1991-ben nyitotta meg kapuit azon a festői szépségű 100 hektáros területen, ahol több mint 100 különböző madárfaj fészkel a közel 10 000 nyárfa és a 7 tó idilli összhangjában. A mesteri vonalvezetéssel kialakított pályaszakaszok igazán szép kihívást jelentenek a hazai és a rengeteg - leginkább osztrák - külföldi golfozó számára egyaránt.
A klub az első 25 évében megkerülhetetlen szerepet töltött be a magyar golféletben, ugyanakkor az elmúlt években egyre rosszabb kondicionális állapotba került és már-már tetszhalott létbe szenderült, leginkább a becsődölt vállakozás bankkezelőjének jóvoltából. Az utóbbi időszakban már odáig fajultak a dolgok, hogy a játszhatatlan greeneknek köszönhetően, a játékosok a gurítóterülethez érve puttolás helyett egyszerűen csak felvették a labdájukat. Az áldatlan és tarthatatlan állapotok után, szerencsére 2018-ban jelentős változás következett be a klub életében, új tulajdonos érkezett - Szíjj László személyében - aki jelentős tárgyi és pénzügyi befektetéseket eszközölt, mind a pálya, mind a hozzátartozó thermálfürdő és hotel tekintetében.
2019-től indul a pálya teljeskörű felújítása, amelynek első évében az első kilenc, majd a második évében a hátső kilenc szakasz és a green területek kerülnek teljes felújításra, így várhatóan 2021-től ez a gyönyörű tervezésű pálya újra teljes egészében a régi pompájában tündökölhet, a hazai golfközösség legnagyobb és legőszintébb örömére.

- 2019.02.10. -

Birdland Golf - A madarak otthona

A galéria fényképeinek forrása: Birdland Golf FaceBook oldala