Ázsia-Európa GolfHíd

Szezonnyitó verseny a PannoniánÜnnepeljünk ismét április negyedikén! ⛳️?
Az a hatalmas megtiszteltetés érte a caddie.hu csapatát, hogy megszervezhetjük a  Pannonia GCC szezonnyitó páros scramble versenyét április 4-én (szombaton). 

Az éppen egy hónap múlva sorra kerülő nyitóversenyen szeretnénk szakítani a már megszokott és talán már unalmasnak tűnő megoldásokkal és egy új, eddig még nem alkalmazott verseny szisztémát próbálunk ki. Jelesül:  a versenyre csak egyénileg lehet jelentkezni, nincs lehetőség a páros másik tagjának előzetes kiválasztására. A párosokat, a ShotGun Start-ot 30 perccel megelőzően sorsolja össze a Versenybizottság a következő módon: Két külön sorsolási gömbböl húzva, minden egyes párosba egy ázsiai, illetve egy európai játékos kerül. Ezzel is elősegítve a golfozótársadalom szegregálódásának elkerülését, illetve új ismeretségek, barátságok kialakulását.

Mindenki a nemének és korosztályának megfelelő elütőről játszik. A verseny játékformája Magyar Scramble (azaz a Texas Scramble szabályai a mérvadóak, de nincs megkötés arra vonatkozóan, hogy a páros egyes tagjainak hány darab kezdőütését kötelező felhasználni).

A párosok közös playing hendikepjének kiszámítása: a páros jobb pHCP-vel rendelkező játékosának pHCP 70%-a + a páros gyengébb pHCP-vel rendelkező játékosának pHCP 30%-a, majd az így kapott érték 25%-a felkerítve kerek egésszé (közös pHCP).

 

Az Ázsia-Európa GolfHíd Versenykiírása ITT érhető el.
Itt tudtok online nevezni a versenyre
(összesen legfeljebb 48 ázsiai és 48 európai játékos nevezését van módunkban fogadni).

 

Fotó: LeadingGolfCourses

2020.03.04.

Hozzászólások