Apró lépés ez a golftársadalomnak...

De hatalmas öröm nekünk


- Huszti György írása -

Mint azt bizonyára szinte mindannyian tudjátok már, kevesebb mint két hét múlva debütál, éles nagy versenyen legfrissebb fejlesztésünk a PLAY.caddie alkalmazás. A webalkalmazás segítségével valamennyi játékos (és néző) azonnali információt kaphat, adott verseny tűpontos állásáról. A PLAY LiveScore akár Stroke, Str-Hcp, Bruttó vagy Nettó stableford pontok alapján is követhető (játékosnak és nézőnek egyaránt), illetve a  verseny szervezőinek nem kell külön LiveScorer személyzetet alkalmaznia.

Három napja lebbentettük fel a fátylat új alkalmazásunkról, de már három komoly verseny szervezőivel sikerült megállapodnunk a LiveScoring rendszerünk használatáról:
09.17-19. Volvo Galéria - XXX. Nyílt Senior Bajnokság (Old Lake)
09.21-22. Pannonia Masters (Pannonia)
10.06. MidAm Országos Ranglistaverseny (Pannonia)

Már mi is nehezen tudjuk észben tartani 😊 éppen ezért (is) csináltunk egy apró minifejlesztést, és mostantól versenynaptárunkban (mindkét nézetben: lista/naptár nézet) egy kis színes PLAY logóval jelöljük azon versenyeket, ahol az új LiveScoring rendszer használata mellett döntöttek a verseny szervezői.


Őszintén és hálásan köszönjük a megtisztelő bizalmat a Senior Golfozók Társaságának, a Pannonia Golf & Country Clubnak és a Magyar MidAmatőr Golf Egyesületnek!

Gyerünk tovább és a végtelenbe, Te jobb sorsra érdemes, szeretett magyar golfélet!

2019.09.03.

Hozzászólások