Útjára indul a PLAY.caddie!

Használjátok olyan szeretettel, mint amilyennel megalkottuk Számotokra


Újabb - ezúttal talán az eddigi legnagyszabásúbb - fejlesztésünk 1.0 verziójával készültünk el. Fogadjátok szeretettel PLAY.caddie alkalmazásunkat, amelyet azért hoztunk, létre, hogy valós időben tudjátok vezetni elektronikus score kártyátokat baráti játékaitok során. Illetve ugyancsak valós időben tudjátok követni a játék aktuális állását (LiveScore). Az sem okoz problémát, ha több flight-ban játszotok egyszerre a versenyen belül. Igyekeztünk úgy elkészíteni alkalmazásunkat, hogy egyszerű, érthető és követhető legyen mindenki számára, de természetesen - mint az élet majd minden területén - itt is érvényes a latin közmondás: “Repetitio est mater studiorum” (Ismétlés a tudás anyja). 

Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy a Volvo Galéria - XXX. Nyílt Magyar Senior Bajnokság szervezőivel történt megállapodásunk értelmében PLAY alkalmazásunk éles, többnapos, igen komoly versenyen fog debütálni (az egyéni "barátijáték" felhasználásokon túlmenően). Ezúton is nagyon köszönjük a megtisztelő bizalmat a számítógépek világától leginkább megfertőzött korosztálynak!
A verseny szervezői ezáltal “megspórolhatják” a LiveScorer személyek alkalmazását, díjazását, stb. A játékosok és a nézők pedig azonnali valós idejű LiveScore-t kaphatnak, akárcsak egy profi golfversenyen (nem csak 6-9 szakasz után kulloghatnak virtuálisan az események után). A LiveScore-ban egy időben akár négy különböző játék eredmény alapján is követhető a teljes mezőny (StrokePlay, Str-Hcp, Bruttó illetve Nettó stableford pontok). Mind a számítógépes, mind a mobiltelefon nézetes LiveScore forma esetében a caddie.hu oldalon már jól megszokott színjelölésekkel követhetőek a score-ok, így nem kell gondolkodni (mobilnézet esetén), hogy adott szakaszon például egy 4-es score vajon Birdie-t vagy Bogey-t jelent.
Hivatalos versenyek esetében történő alkalmazáskor, természetesen nem kell újra "kézzel" beírogatni" az összes játékost és flight-ot, ez esetben egyetlen gombnyomással átkonvertálhatóak a flight-ok a PcCaddie rendszerből.

Alkalmazásunkat természetesen folyamatosan fejlesztjük és az újonnan elkészült fejlesztésekről, tájékoztatunk Benneteket. Minden visszajelzésetekért - pozítivért és negatívért is - nagyon hálásak lennénk!

Minden további felesleges szócséplés helyett, kérjük látogassatok el caddie.hu/play oldalunkra, és vegyétek birtokba Nektek készített új fejlesztésünket!

Mindenkinek nagyon jó Játékot kívánunk! Let’s PLAY! 

2019.08.30.

Hozzászólások