27 támogató, 210 díj - Végtelen hála

3 millió Ft felett a díjak értéke


- Huszti György írása -


Múlt heti írásunk óta - amelyben a sosem látott díjeső alkotóelemeit soroltuk fel - újabb felajánlások érkeztek a TESLOUNGE GolfTour nyereményei kapcsán.

Kitörő örömmel és büszke szívvel üdvözöljük a GolfTour támogatói között a következő cégeket, vállalkozásokat is:
- Smart-Food életmódváltó menü házhozszállító
- Pataki Kerámia Manufaktúra 1926
- Benami Golf AntiAging SunScreen
- Szigeti Csaba HeadPro
- Yulia Stepanova Photography

A korábban már ismertetett díjakon, nyereményeken túlmenően tehát a következő termékekkel, szolgáltatással vár Benneteket a TESLOUNGE GolfTour:

--- A Smartfood életmódváltó menü házhozszállító felajánlása 9 db olyan hűtőtáska A GolfTour valamennyi állomásán), amelyben kényelmesen, higiénikusan és frissen tarthatod a golfpályán a snackedet és italodat. 
- Bruttó I.-II.-III.
- Férfi “B” I.-II.-III.
- Szenior I.-II.-III.

--- Az 1926-ban alapított SárosPataki Kerámia Manufaktúra a magas minőségű és esztétikai értékű kézműves termékek születésének helyszíne. A GolfTour valamennyi állomásán 3 db 10 000 Ft értékű Vouchert ajánlanak fel, amelyeken például sütő- vagy pitetálakat vásárolhatnak a Hölgyek.
- Női I.-II.-III.

--- A BenamiGolf a GolfTour állomásain valamennyi(!) (összesen 21 db) díjazott számára felajánl egy-egy tubus öregedésgátló napozókrémet, amely kifejezetten a golfozók igényei szerint került kifejlesztésre. A termékek egyébként jelenleg az alábbi hazai golfklubok shopjaiban érhetőek el: Balatonudvari, Continental, Hencse, Highland, Old Lake.
- Bruttó I.-II.-III.
- Férfi “A” I.-II.-III.
- Férfi “B” I.-II.-III.
- Női I.-II.-III.
- Junior I.-II.-III.
- Szenior I.-II.-III.
- Longest Drive Női és Férfi
- Nearest to the Pin

--- Szigeti Csaba a Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett BHGC HeadPro felajánlása egy-egy golf tanóra a Junior kategória mindhárom dobogós játékosának:
- Junior I.-II.-III.

--- Yulia Stepanova fotóművésznő felajánlása a GolfTour valamennyi állomása kapcsán: A nevezési határidő lezárását követően, a versenyt megelőző napon tartott sorsolás nyertese egy golf-fotó-portfólióval lesz gazdagabb a Yulia Stepanova Photography gondozásában.

Ezúton is nagyon szépen köszönjük valamennyi (korábbi és új) támogatónknak az igazán nagylelkű nyeremény, termék és szolgáltatás felajánlásokat!

Emlékeztetőül a TESLOUNGE GolfTour állomásai:
- július 18. Zala Springs Golf Resort (Ranglista)
- augusztus 21. Pannonia Golf & Country Club
- szeptember 12. Balaton Golf Club (Ranglista)

Tekintsük át összefoglalóan valamennyi díjunkat (amelyek mindhárom állomáson megegyeznek):

Magyarországon egyedülálló módon már a versenyek előtt sorsolást tartunk, ugyanis mindhárom versenyt megelőzően (a nevezési határidő lezárását követően) SORSOLÁST tartunk (FaceBook Live) amelynek nyertese egy golf-fotó-portfólióval lesz gazdagabb a Yulia Stepanova Photography gondozásában.

Mindhárom versenyre külön-külön a következő felajánlások érkeztek eddig, amelyeket a versenyen, illetve a díjátadón résztvevő játékosok között SORSOLUNK ki:
- 1 GreenFee - Balaton Golf
- 1 GreenFee - Forest Hills Golf
- 1 GreenFee - Hencse National
- 1 GreenFee - Magyar Golf Club
- 1 GreenFee - Old Lake Golf 
- 1 GreenFee - Pannonia Golf
- 1 Greenfee, Buggy-val - St. Lőrinc Golf
- 1 GreenFee - Zala Springs Golf
- 10 kosaras DrivingRange kártya - Budapest Highland Golf
- 10 kosaras DrivingRange kártya - Continental CityGolf
- 20 000 Forintos exkluzív ajándékkosár - CBA üzletlánc
- 10 000 Forintos 2 főre szóló vacsora voucher - La Pampa Steakhouse
- 10 000 Forintos 2 főre szóló vacsora voucher - Sir Lancelot Lovagi Étterem


Az eredményhirdetésen - a sorsolás megejtését követően - az üveg-serlegeken túlmenően a következő nyereményeket adjuk át az elért eredmények tükrében (Magyarországon egyedülálló módon a Bruttó II. és III. helyezetteknek is kedveskedünk ajándékokkal).

- Bruttó I. helyezett: 1 palack Lanson Champagne, 1 üveg Bestillo Gin, 1 db SmartFood hűtőtáska, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Bruttó II. helyezett: 1 db SmartFood hűtőtáska, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Bruttó III. helyezett: 1 db SmartFood hűtőtáska, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó Férfi “A” I. helyezett: 1 palack Lanson Champagne, 1 üveg Bestillo Prémium Pálinka, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó Férfi “A” II. helyezett: 1 üveg Bestillo Prémium Pálinka, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó Férfi “A” III. helyezett: 1 üveg Bestillo Prémium Pálinka, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó Férfi “B” I. helyezett: 1 palack Lanson Champagne, 1 db SmartFood hűtőtáska, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó  Férfi “B” II. helyezett: 1 db SmartFood hűtőtáska, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó  Férfi “B” III. helyezett: 1 db SmartFood hűtőtáska, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó Női I. helyezett: 1 palack Lanson Champagne, 10 000 Ft Voucher PatakiKerámia, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó Női II. helyezett: 10 000 Ft Voucher PatakiKerámia, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó Női III. helyezett: 10 000 Ft Voucher PatakiKerámia, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó Szenior Férfi I. helyezett: 1 palack Lanson Champagne, 1 db SmartFood hűtőtáska, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó Szenior Férfi II. helyezett: 1 db SmartFood hűtőtáska, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó Szenior Férfi III. helyezett: 1 db SmartFood hűtőtáska, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó Junior I. helyezett: Szigeti Csabai tanóra, Óriás Milka Csokoládé, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó Junior II. helyezett: Szigeti Csabai tanóra, Óriás Milka Csokoládé, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó Junior III. helyezett: Szigeti Csabai tanóra, Óriás Milka Csokoládé, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen

- Nearest to the Pin: Zala Springs GreenFee voucher, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Női Longest Drive: 30 perces TeslaDrive Élményvezetés, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Férfi Longest Drive: 30 perces TeslaDrive Élményvezetés, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen

 

Azon játékosaink számára, akik a hármas versenysorozat legalább két állomásán részt vesznek, a szeptember 12-i balatoni harmadik fordulót követően záró-sorsolást tartunk, ráadásul úgy, hogy minden név annyiszor (2 vagy 3) fog szerepelni a sorsolási gömbben ahányszor részt vett az adott játékos a TESLOUNGE GolfTour versenyein. 
A záró-sorsolásunk jelenlegi nyereménylistája:
- 2 db Repülőjegy Máltára, a Lovagok szigetére - Sofia Pinter Weddings & Events
- 1 éjszaka exkluzív pályaszállás 2 fő részére 2 db GreenFee-vel - Balaton Golf
- 1 éjszaka exkluzív pályaszállás 2 fő részére 2 db GreenFee-vel - Hencse National
- 1 éjszaka exkluzív pályaszállás 2 fő részére 2 db GreenFee-vel - Pannonia Golf
- 1 éjszaka exkluzív pályaszállás 2 fő részére 2 db GreenFee-vel - Zala Springs Golf

Szombat reggel a score-kártyák átvételekor a zalacsányi házigazdákkal együtt szerettel várunk minden (nagykorú) résztvevőt egy kis pogácsázásra és pezsgős koccintásra, ugyanakkor aki éhesebben érkezne meg (az első flight 09:30 órakor indul) az becsatlakozhat a Zala Springs híresen extra és bőséges reggeli csomagjába (4 500 Forint/fő). De természetesen lesz indulócsomag szendviccsel, vízzel és egy doboz Red Bull energiaitallal. A megfáradt vándorokat játékosokat a szponzorunk által felállított scoring area-ban (Red Bull sátor) várjuk egy-egy behűtött energiaitallal (Klasszikus Red Bull, Red Bull Cukormentes, Red Bull Zero, Red Bull Görögdinnye ízekkel). Sajnos a nemzetközi Covid helyzet miatt a Red Bull International még nem engedélyezte a Hostessek, illetve a Sampling Team személyes részvételét, így egyelőre az új Red Bull alkoholos longdrink koktélt sem tudjuk bemutatni Nektek a bármixerek segítségével, de bízunk benne, hogy az augusztus 21-i Pannoniás TESLOUNGE GolfTour fordulóban, már erre is sor kerülhet majd.

Ugyanakkor bízunk benne, hogy kiváló, nyári idő lesz, így másik bőkezű és nagyrabecsült szponzorunk a Theodora jóvoltából mind az indulásnál, mind folyamatosan a játék alatt gondoskodni fogunk a vízpótlásról, a Balaton-felvidék vulkanikus eredetű talajából eredő, különleges összetételű, mentes és szénsavas ásványvizeivel.

A hűsítésből - és a szolgáltatásból - soha sem lehet elég, így - mivel az egyes/tízes elütőkről történik majd az indítás - a 18-as green-nél a Red Bull sátorban, illetve a 9-es elütőn a Zala Springs Real Estate sátorban egy-egy organikus “ToGo” pohárban jégbehűtött, hideg gazpacho-val várunk és lepünk meg Benneteket, amelyet gyorsan (vagy tetszés szerint lassan) elszűrcsölhettek majd a következő szakasz felé sétálva.

A pályán egyébként a két bírón (Bangó “Berger” Botond és Rakács György) kívül Yulia Stepanova “művésznővel” is találkozhattok, amely garantálja azt, hogy lírai hangvételű és nagyszerű fényképek fognak készülni a TESLOUNGE GolfTour valamennyi állomásán a felejthetetlen pillanatokról.

A verseny alatt (a kísérőknek) és a beérkezést követően a játékosoknak is lesz lehetősége a TESLA hostesseknél feliratkozni és kipróbálni az Elon Musk istálló paripáit, három különböző Tesla modellel is megismerkedhettek ugyanis szombaton (S, X és 3). 

A beérkezést követően a teraszon DJ D. Shield fogad Benneteket egy kis hamisítatlan TesLOUNGE zenével, és miközben a kiváló válogatásokat hallgatjátok, addig aperitif gyanánt a Bestillo Pálinkaház Prémium termékeit tudjátok megkóstolni a kínáló pultnál, illetve helyet foglalva a teraszon, Váradi Bálint a Zala Springs chef-e készíti számotokra a jól megérdemelt könnyű nyári ebédet:
- Saláta válogatás
- Barbecue válogatás
- Banán fagyi, sós karamellel

 


Még egyszer szívből köszönjük a TESLOUNGE GolfTour valamennyi (közel harminc) támogatójának a segítséget, felajánlásokat!
Főtámogató: TESLOUNGE Budapest
Kiemelt támogatók: OTP Bank, I Love Sushi
Támogatók: Balaton Golf, Benami Golf, Bestillo PálinkaHáz, Budapest Highland Golf, CBA Üzletlánc, Continental CityGolf, Forest Hills Golf, Hencse National, La Pampa SteakHouse, Lanson ChampagneHáz, MGC Kisoroszi, Old Lake Golf, Pannonia Golf, PatakiKerámia Manufaktúra 1926, Red Bull Hungária, Sir Lancelot LovagiÉtterem, Smart-Food, Sofia Pinter Weddings & Events, St. Lőrinc Golf, Szigeti Csaba HeadPro, Tesla Drive, Theodora Kereki Ásványvíz,, Zala Springs Golf, Yulia Stepanova Photography


Az eddig (12 nappal a verseny előtt) benevezett játékosok (79 fő) névsora:
Andrási Noémi, B. Kiss Gergely, Bacsa László, Balástyai Márk, Baldauf László, Batta Krisztina, Berta Zsolt, Bérczi Krisztina, Bognár Zsolt, Bözöri Imre, Csányi Olivér, Csepregi Csegő, Csékei Tibor, Csizmadia Ákos, Czímer Gergely, Dietrich Gábor, Dietrich Tamás, Dr. Bálint Lehel, dr. Horváth Mihály, dr. Kománovics Ibolya, Dr. Kovács Hedvig, dr. Lex Annamária, dr. Mátés-Lányi Ákos, Dr. Mező Ágnes, Dr. Takács János, Dr. Varga Irén, Dr. Vértes András, Dudás Károly, Fiserné dr. Koplányi Eszter, Gerdes Matthias, Góg László, Horvath Joseph, Jackson Thomas, Jackson Victoria, Jagadics Árpád, Jagadics Bálint, Jászkuti László, Juhász Sándor, Kaincz Katalin, Kárászi István, Kárászi-Kicsiny Bálint, Károly Ádám, Károly Áron, Károly György, Kispál Helén, Kiss Barna, Kocsis Réka, Koharek Anna, Kokol Ferenc, Koller György, Kolos Gábor, Komjáthy Gábor, Kovács Titusz, Kovácsné Földesi Katalin, Kürti Péter, Léb Balázs, Luu Manh Hung, Luu Thi Thu Huong, Magyar Tibor, Molnár Mihály, Movik Gabriella, Nagy Anikó, Nagy Tamás, Nguyen Thi Oanh, Palotásné Horváth Zsuzsa, Palya Ferenc, Rozman Péter, Sajner Zsuzsanna, Sam Kim Anh, Sásdi Zsolt, Sásdi-Erdősi Diána, Sweeney Susan, Székely Tamás, Tóth "Totti" Zoltán, Tőkés Péter, Tuba Péter, Turkovics Ilona, Vargha András, Williams Jaxson.

A három állomásból álló versenysorozat, első állomására tehát tizenkét nap múlva július 18-án (szombaton) kerül sor. A verseny egyben országos rangistaverseny is lesz és igencsak érdemes akár a teljes hétvégére a Zala Springsre bútorozni, hiszen a TESLOUNGE versenyt megelőző pénteken a Budapest Highland GC tartja itt 18 szakaszos, vidékre kihelyezett társasági golfversenyét, míg a TESLOUNGE versenyt követő vasárnap a Golfiesta Tour - szintén 18 szakaszos - első fordulóját tartják a Robert Trent Jones Jr. által megálmodott fenséges vonalvezetésű és Major György csapata által karbantartott pályán, amely méltán 5 csillagos tagja a “World of Leading Golf Courses” csoportjának.
Tekintve, hogy a Resortsban “mindössze” 34 szoba foglalható (és nagy részük már nem szabad az említett hétvégére), így érdemes előre gondolkodni és foglalni, hiszen a kintrekedteknek a Batthyány Kúria marad, ahonnan reggelente bizony 7-800 métert is autózni kell a minőségi golfélményért.

A Versenykiírást ITT tudod elovasni
Nevezni ITT tudsz a versenyre

2020.07.07.

Hozzászólások