Sosem látott díjeső

Újra megnyílt az online nevezési felület- Huszti György beharangozó írása -

Szűnni nem akaró boldogsággal és hálás szívvel tájékoztatunk Benneteket, miszerint újraindítottuk az online nevezési lehetőséget, illetve hogy tovább bővült a TESLOUNGE GolfTour díjainak és szolgáltatásainak eddig sem rövidnek mondható listája. 

Emlékeztetőül a TESLOUNGE GolfTour állomásai:
- július 18. Zala Springs Golf Resort (Ranglista)
- augusztus 21. Pannonia Golf & Country Club
- szeptember 12. Balaton Golf Club (Ranglista)

A három állomásból álló versenysorozat, első állomására tehát mintegy két hét múlva, július 18-án (szombaton) kerül sor. A verseny egyben országos rangistaverseny is lesz és igencsak érdemes akár a teljes hétvégére a Zala Springsre bútorozni, hiszen a TESLOUNGE versenyt megelőző pénteken a Budapest Highland GC tartja itt 18 szakaszos, vidékre kihelyezett társasági golfversenyét, míg a TESLOUNGE versenyt követő vasárnap a Golfiesta Tour - szintén 18 szakaszos - első fordulóját tartják a Robert Trent Jones Jr. által megálmodott fenséges vonalvezetésű és Major György csapata által karbantartott pályán, amely méltán 5 csillagos tagja a “World of Leading Golf Courses” csoportjának.
Tekintve, hogy a Resortsban “mindössze” 34 szoba foglalható (és nagy részük már nem szabad az említett hétvégére), így érdemes előre gondolkodni és foglalni, hiszen a "kintrekedteknek" a Batthyány Kúria marad, ahonnan reggelente bizony 7-800 métert is autózni kell a pazar golfélményért.

A TESLOUNGE GolfTour kapcsán az áprilisról áthelyezett - a COVID helyzet miatt halasztott - versenyről eddig 43-an jelezték, hogy továbbra is fenttartják nevezésüket (névsor a cikk alján), így tekintve a 104 fős nevezési limitet, jelenleg - az online nevezési lehetőség újraindításakor - már “csak”  61 kiadó helyünk van. Nevezni pedig igencsak érdemes, hiszen az eddig felajánlott és a versenyt követő díjátadáson kisorsolásra kerülő - meglehetősen értékes - díjakon túl is számtalan nyereménnyel és hazánkban ritkán látható szolgáltatással várjuk a versenyzőket. 

Mindhárom versenyre külön-külön (így a július 18-i Zala Springs versenyre is) a következő felajánlások érkeztek eddig, amelyeket a versenyen, illetve a díjátadón résztvevő játékosok között sorsolunk ki:
- 1 GreenFee - Balaton Golf
- 1 GreenFee - Forest Hills Golf
- 1 GreenFee - Hencse National
- 1 GreenFee - Magyar Golf Club
- 1 GreenFee - Old Lake Golf 
- 1 GreenFee - Pannonia Golf
- 1 Greenfee, Buggy-val - St. Lőrinc Golf
- 1 GreenFee - Zala Springs Golf
- 10 kosaras DrivingRange kártya - Budapest Highland Golf
- 10 kosaras DrivingRange kártya - Continental CityGolf
- 20 000 Forintos exkluzív ajándékkosár - CBA üzletlánc
- 10 000 Forintos 2 főre szóló vacsora voucher - La Pampa Steakhouse
- 10 000 Forintos 2 főre szóló vacsora voucher - Sir Lancelot Lovagi Étterem

De ezek "csak" a kisorsolt nyereményeink, ugyanakkor a teljesítményt is díjazni szeretnénk, így a legjobbakat a francia Lanson Champagne Ház egy-egy 15 000 Forintos italával köszöntjük, míg a Bestillo Pálinkaház jóvoltából 10-15 000 Forintos Prémium Pálinkák, illetve Gin is kerülhet a jól teljesítők asztalára.

Az ötös (Par3) szakaszon legpontosabban célzó játékos a Zala Springs (27 000 Forintos) GreenFee voucher-ét nyeri, míg a kilences (Par5) szakaszon a női és férfi Longest Drive nyertesek - apropó tudtátok? hogy a Tesla modellekkel már akár 600 km-es “Longest Drive” is megtehető egyetlen töltéssel ? - egy-egy 50 000 Forintos (félórás) Tesla élményvezetést nyerhetnek (2.6mp-es gyorsulás, Autopilot (Full Self-Driving önvezető) funkció, Vezetés forgalomban).

Az eredményhirdetésen - a sorsolás megejtését követően - az üveg-serlegeken túlmenően a következő nyereményeket adjuk át az elért eredmények tükrében:
- Bruttó I. helyezett: 1 palack Lanson Champagne és 1 üveg Bestillo Gin
- Nettó Férfi “A” I. helyezett: 1 palack Lanson Champagne és 1 üveg Bestillo Prémium Pálinka
- Nettó Férfi “A” II. helyezett: 1 üveg Bestillo Prémium Pálinka
- Nettó Férfi “A” III. helyezett: 1 üveg Bestillo Prémium Pálinka
- Nettó Férfi “B” I. helyezett: 1 palack Lanson Champagne
- Nettó Női I. helyezett: 1 palack Lanson Champagne
- Nettó Senior Férfi I. helyezett: 1 palack Lanson Champagne
- Junior I. helyezett: Óriás Milka Csokoládé
- Junior II. helyezett: Óriás Milka Csokoládé
- Junior III. helyezett: Óriás Milka Csokoládé

- Nearest to the Pin: Zala Springs GreenFee voucher
- Női Longest Drive: 30 perces Tesla Élményvezetés
- Férfi Longest Drive: 30 perces Tesla Élményvezetés

Szombat reggel a score-kártyák átvételekor a zalacsányi házigazdákkal együtt szeretettel várunk minden (nagykorú) résztvevőt egy kis pogácsázással egybekötött pezsgős koccintásra, ugyanakkor aki éhesebben érkezne (az első flight 09:30 órakor indul) az becsatlakozhat a Zala Springs híresen extra és bőséges reggeli csomagjába (4 500 Forint/fő).
De természetesen lesz indulócsomag szendviccsel, vízzel és egy doboz Red Bull energiaitallal. A megfáradt vándorokat játékosokat a szponzorunk által felállított scoring area-ban (Red Bull sátor) várjuk egy-egy behűtőtt energiaitallal (Klasszikus Red Bull, Red Bull Cukormentes, Red Bull Zero, Red Bull Görögdinnye ízekkel). Sajnos a nemzetközi Covid helyzet miatt a Red Bull International még nem engedélyezte a Hostessek, illetve a Sampling Team személyes részvételét az eseményen, így egyelőre az új Red Bull alkoholos longdrink koktélt sem tudjuk bemutatni Nektek a bármixerek segítségével, de bízunk benne, hogy az augusztus 21-i Pannoniás TESLOUNGE GolfTour fordulóban, már erre is sor kerülhet majd.

Ugyanakkor abban is bizakodunk, hogy kiváló nyári idő lesz, így egy másik szponzorunk a Theodora Kereki jóvoltából mind az indulásnál, mind folyamatosan a játék alatt gondoskodni fogunk a vízpótlásról, a balaton-felvidéki vulkanikus hűsítő ital akár mentes, akár enyhén dúsított, akár szénsavas változata igen nagy segítséget nyújthat a tikkasztó júliusi hőségben. 

A hűsítésből - és a szolgáltatásból - ugyanakkor soha sem lehet elég, így - mivel az egyes/tízes elütőkről történik majd az indítás - a 18-as green-nél a Red Bull sátorban, illetve a 9-es elütőn a Zala Springs Real Estate sátorban egy-egy organikus “ToGo” pohárban, jégbehűtött, hideg gazpacho-val várunk és lepünk meg Benneteket, amelyet gyorsan (vagy tetszés szerint lassan) elszűrcsölhettek majd a következő szakasz felé sétálva.

A pályán egyébként a két bírón (Bangó “Berger” Botond és Rakács György) kívül Yulia Stepanova “művésznővel” is találkozhattok majd, ez pedig garantálja, hogy lírai hangvételű és nagyszerű fényképek fognak készülni a TESLOUNGE GolfTour valamennyi állomásán a felejthetetlen pillanatokról.

A verseny alatt (a kísérőknek) és a beérkezést követően a játékosoknak is lesz lehetősége a Tesla hostesseknél feliratkozni és kipróbálni az Elon Musk istálló paripáit, három különböző Tesla modellel is megismerkedhettek ugyanis szombaton (S, X és 3). 

A beérkezést követően egyébként a teraszon DJ D.Shield fogad Benneteket egy kis hamisítatlan TesLOUNGE zenével, és miközben a kiváló válogatásokat hallgatjátok, addig aperitif gyanánt a Bestillo Pálinkaház Prémium termékeit tudjátok megkóstolni a kínáló pultnál, illetve a gyönyörű tó és szökőkút melletti teraszon helyet foglalva, Váradi Bálint a Zala Springs chef-je által számotokra készített - és jól megérdemelt - könnyű nyári ebédet fogyaszthatjátok:
- Saláta költemény
- Barbecue válogatás
- Banán fagyi, sós karamellel

Nos, akinek esetleg mindez még mindig nem lenne elég….
…annak tisztelettel jelezzük, lehet hogy elküldjük melegebb éghajlatra, tekintve hogy a Sofia Pinter Weddings & Events jóvoltából, még akár Máltára is elrepülhettek, ugyanis azon játékosaink számára, akik a hármas versenysorozat legalább két állomásán részt vesznek, a szeptember 12-i balatoni, harmadik fordulót követően záró-sorsolást tartunk, ráadásul úgy, hogy minden név annyiszor (2 vagy 3) szerepel majd a sorsolási gömbben ahányszor részt vett az adott játékos a TESLOUNGE GolfTour versenyein. 

A záró-sorsolásunk jelenlegi nyereménylistája:
2 db Repülőjegy Máltára, a Lovagok szigetére - Sofia Pinter Weddings & Events
1 éjszaka exkluzív pályaszállás 2 fő részére 2 db GreenFee-vel - Balaton Golf
1 éjszaka exkluzív pályaszállás 2 fő részére 2 db GreenFee-vel - Hencse National
1 éjszaka exkluzív pályaszállás 2 fő részére 2 db GreenFee-vel - Pannonia Golf
1 éjszaka exkluzív pályaszállás 2 fő részére 2 db GreenFee-vel - Zala Springs Golf

Ezúton is nagyon szépen köszönjük valamennyi támogatónknak az igazán nagylelkű nyeremény, termék és szolgáltatás felajánlásokat!

Őszintén köszönjük bizalmatokat, hogy bár még több mint két hét van az első - zalacsányi - versenyig, illetve hogy csak most nyitjuk meg újra az online nevezési felületet, ennek ellenére már 43 fő a benevezett játékosok száma. 

Köszönjük szépen!!

Jelenlegi résztvevők a TESLOUNGE GolfTour első állomásán
2020. július 18. (szombat) - Zala Springs Golf Resort

B. Kiss Gergely
Bacsa László
Balástyai Márk
Bözöri Imre
Csékei Tibor
dr. Horváth Mihály
dr. Kománovics Ibolya
dr. Lex Annamária
Dr. Takács János
Dr. Varga Irén
dr. Vértes András
Dudás Károly
Fiserné dr. Koplányi Eszter
Góg László
Jackson Thomas
Jackson Victoria
Jászkuti László
Juhász Sándor
Kaincz Katalin
Kárászi István
Kárászi-Kicsiny Bálint
Károly Ádám
Károly Áron
Károly György
Kispál Helén
Kokol Ferenc
Koller György
Kolos Gábor
Kovács Titusz
Kovácsné Földesi Katalin
Léb Balázs
Magyar Tibor
Mátés-Lányi Ákos
Molnár Mihály
Nagy Tamás
Palotásné Horváth Zsuzsanna
Palya Ferenc
Rozman Péter
Sajner Zsuzsanna
Sásdi Zsolt
Sásdi-Erdősi Diána
Tőkés Péter
Turkovics Ilona

Az első versenyállomás (Zala Springs) versenykiírása ITT érhető el

Nevezni ITT tudtok a versenyre!

2020.07.02.

Hozzászólások