18 játékos kizárva?

The DEADLINE is coming

 

Randall Cobb a "sajtfejűek" 18-asa próbálja megszelidíteni az idei EGA Kártyát ?


Ismét közeledik a magyar golfjátékosok "rettegett" dátuma, március 31. ?

Csütörtök éjfélkor ismét lejárnak az MGSZ által kibocsátott TAVALYI szövetségi versenyengedélyek (EGA Kártyák). Annak ellenére, hogy 7, illetve 3 nappal a lejárat előtt valamennyi érintett játékos automatikus emailt kapott a GOLFiGO rendszerből, a hazai klubtagok közel fele továbbra sem rendelkezik idei versenyengedéllyel (illetve csak csütörtök éjfélig rendelkezik). “Szerencsére” a hétvégén (szombaton) mindössze egyetlen versenyre kerül sor, viszont az egy ranglistaverseny lesz a Zala Springs-en. 

A zalai mezőny 20 százalékának (18 játékosnak) fog lejárni a szövetségi versenyengedélye péntek reggelre, amely ha így maradna, az érintett 18 játékos esetében azt jelentené, hogy Ők csak versenyen kívül tudnának indulni, és nem tudnának ranglistapontot szerezni. “Természetesen” mindannyian még az utolsó napon, csütörtökön is kapnak egy (harmadik) automatikus figyelmeztető emailt a rendszerből, de valószínűleg progresszív megoldás lenne a részetekről, ha nem az utolsó (utáni?) pillanatig várnátok, tekintve, hogy ráadásul idén a 765/2021. (XII. 23.) számú Kormányrendelet értelmében a versenyengedélyhez a korábbiakhoz képest még plusz három személyes adatra is szükség van az NSR feltúrbozásának következtében. (Az MSGZ döntésének megfelelően a játékosok idén digitalizát formában kapják "kézhez" EGA Kártyájukat, várhatóan április végén.)

Valamennyi hazai játékos le tudja ellenőrizni szövetségi versenyengedélyének státuszát, illetve érvényességi idejét a GOLFiGO-ban, a saját Fiók című menüpontba belépve.

Tisztelettel tanácsoljuk, figyeljetek oda, mielőtt kapkodásba és idegeskedésbe fulladna a hétvégétek! ?


Fotó: SportingNews

2022.03.28.

Hozzászólások