Közel százan Zalában

Péntekig nyitva az aranykapu


- Huszti György írása -


A hét utolsó munkanapjáig tudnak jelentkezni mindazon bátrak, akik április első szombatját a zalai dombság simogató lankái között kívánják eltölteni. Jelenleg 90 felett van a nevezők száma (figyelem, csak a legjobb 104 maradhat) az első idei ranglistaversenyre, ahol 21(!) díjat osztanak szét, és itt debütál az MGSZ új ranglista szisztémája. 

Többek között: nem csak a Bruttó első, hanem a teljes Bruttó dobogót díjazzák, ugyanakkor nem minden induló kap ranglistapontot, a 24 hcp (Férfi), illetve 30 hcp feletti (Női) versenyzők “külön versenyben” vetélkedhetnek a dicsőségért (és persze a díjakért). 

Senki sem fog ráfázni, hiszen a belső fűtésről és a jó hangulatról a schiszler pálinka csapata fog gondoskodni, akik az Alföld gyümölcseinek legjavát zárják üvegbe. De ha valaki esetleg lágyabb énekre vágyna, az sem marad szomjan, mivel a pannonhalmi apátság kézműves sörfőzdéje mindenkiről gondoskodik, például a Dubbel termékükkel, amelynek visszafogottan komlózott keserűsége teret enged a belga kandiscukor karamellás édességének és a malátás ízjegyeknek. Az élesztőnek köszönhetően jellegzetes banános, mazsolás illatok társulnak a krémes habhoz, melyek egy enyhén alkoholos, kerek kortyérzetet eredményeznek. 

Ezt olvasva Te is nyeltél egy nagyot? Akkor mire vársz még? Jelentkezz a szabad helyek valamelyikére!


Fotó: Major György

2022.03.28.

Hozzászólások