Ütöttél már ilyen messzire?

A Férfi Longest Drive-ot is a Costa del Sol-ról támogatjákAbban a csodálatos helyzetben vagyunk, hogy legutóbbi Női Longest Drive díjunkat követően, ezúttal a Férfi Longest Drive támogatóját is bemutathatjuk Számotokra. 

A Fairway Apartments Mijas Golf ugyanis egy hármas doboz, logózott Callaway ChromeSoft labdával támogatja a FÉRFI mezőny leghosszabb ütőjátékosát a CityPearl GolfTour valamennyi versenyállomásán, ráadásul a labdák mellé még egy palack hamisitatlan spanyol Cava-val is kedveskedik azon férfijátékosnak, aki az adott versenyállomás 18-as szakaszán, az elütőről a legmesszebbre üti a labdáját a Fairway-en(!). Természetesen, akárcsak a Nearest (vagy a női longest)  szakaszok esetében, itt is egy logózott beachflag-gel jelezzük a játékosok számára már az elütőn, hogy speciális nyeremény szakaszhoz érkeztek.

A Fairway Apartments Mijas Golf két apartmanból áll:


A Las Golondrinas apartman lenyűgöző első emeleti, 2 hálószobás, 2 fürdőszobás apartman, lélegzetelállító kilátással a golfpályára és a hegyekre. Az apartman hűtő-fűtő légkondicionálással, két hálószobával és két fürdőszobával rendelkezik, zárt parkolókkal a gépjármű részére, télen-nyáron használható, fűtött úszómedencével.
Mind a nappaliból, mind a fő hálószobából egy elhúzható üveg-ajtó a kijárat a „golfteraszra”. Erről a teraszról egyedülálló kilátás nyílik nem csak a Los Lagos golfpálya ötödik elütőjére, de a távolabbi hegyekre is. A tágas, párnázott kerti bútorokkal ellátott terasz remek lehetőséget nyújt szabadtéri étkezésre, pihenésre egyaránt.

A Limonar Apartman egy mediterrán típusú, újépitésű, modern liftes társasház második emeleten található. A mintegy 110 m2-es, dupla teraszos apartmanban a vendégek kényelmét 2 hálószoba biztosítja, amelyekhez külön fürdőszobák is tartoznak.
A nappali terasza közvetlenül a Mijas Golf International hármas szakaszának Fairway-ére néz, szemetgyönyörködtető az örökzöld park, a távolban a hegyek panorámájával.
Az apartmanba gépkocsival érkezők a lakáshoz tartozó mélygarázsban parkolhatnak. Természetesen az épület komplexum saját úszómedencével és pihenő ágyakkal rendelkezik.

Legközelebbi golfpályák:
- Mijas International: 2x18 szakasz, (príma gyakorlóterületekkel kiegészítve) - 500 méter
- Santana Golf: 1x18 szakasz - 4,5 km
- La Cala Golf: 3x18 szakasz - 10 km
- Chaparral Golf: 1x18 szakasz - 10 km
Mindezeken túl is, további mintegy 30 golfpálya érhető el nagyjából félórán a belül az apartmanokból.


Nagyon szépen köszönjük a nagyszerű támogatást!
Ha megjött a kedved, egy kis kiruccanáshoz a Costa del Sol-ra, ITT tudod befoglalni az apartmanokat.

Ha még nem tetted volna meg, ITT tudsz jelentkezni a CityPearl GolfTour versenyállomásaira.

…és, hogy mi lesz azokkal, akik pl. az ötös (Par5) szakaszon három ütést követően a legközelebb lesznek a zászlóhoz…..nos, róluk majd legközelebb 😊

 

2023.04.05.

Hozzászólások