Ladies (Longest) First

Hölgyeim, most érdemes hosszúra ereszteni


 

Örömmel jelenthetjük Számotokra, hogy -  a korábbi négy Nearest to the Pin támogatónkat követően - ezúttal egy Longest Drive támogatóé a főszerep!  A Sunrise Golf Paradise Apartman Mijas ugyanis egy hármas doboz, logózott Taylormade Soft Response labdával támogatja a NŐI mezőny leghosszabb ütőjátékosát a CityPearl GolfTour valamennyi versenyállomásán, ráadásul a labdák mellé még egy palack hamisitatlan spanyol Cava-val is kedveskedik azon hölgyjátékosnak, aki az adott versenyállomás 12-es szakaszán, az elütőről a legmesszebbre üti a labdáját a Fairway-en(!). Természetesen, akárcsak a Nearest szakaszok esetében, itt is egy logózott beachflag-gel jelezzük a játékosok számára már az elütőn, hogy speciális nyeremény szakaszhoz érkeztek.

A Sunrise Golf Paradise Apartman Mijas két, egyenként 94 nm-es apartmannal rendelkezik, és akinek ez az élettér nem lenne elegendő, egy-egy 24 nm-es teraszon is kiélheti fogócskázó kedvét. A földszinti apartmanhoz saját kis kertrész is tartozik, privát napozási lehetőséggel. Az apartmanok teljesmértékben felszereltek (konyha, egyebek), illetve mindkettő saját garázshellyel is rendelkezik a mélygarázs szinten.
A két nyugalmas apartman a Mijas International Golf csendes közösségében található, ahol többek között három(!) medence (amelyek közül az egyik tengervízzel feltöltött) gondoskodik az itt nyaralók kényelméről.
A Földközi-tengerre, illetve a gondozott kertre néző apartmanok, 2-3 perc sétára találhatóak a golfpálya főbejáratától, míg a legközelebbi tengerpart (a Fuengirola), mintegy 10 perc autó (vagy akár közösségi busz) úttal érhető el.

Legközelebbi golfpályák:
- Mijas International: 2x18 szakasz, (príma gyakorlóterületekkel kiegészítve) - 900 méter
- Santana Golf: 1x18 szakasz - 4,5 km
- La Cala Golf: 3x18 szakasz - 10 km
- Chaparral Golf: 1x18 szakasz - 10 km
Mindezeken túl is, további mintegy 30 golfpálya érhető el nagyjából félórán a belül az apartmanokból.

A Mijas Golf International pályája


Nagyon szépen köszönjük a támogatást!
Ha megjött a kedved, egy kis kiruccanáshoz a Costa del Sol-ra, ITT tudod befoglalni az apartmanokat.

Ha még nem tetted volna meg, ITT tudsz jelentkezni a CityPearl GolfTour versenyállomásaira.

…és, hogy mi lesz ezután a férfiakkal….nos, róluk majd legközelebb 😊

2023.04.04.

Hozzászólások