Újabb partneri megállapodás

A mesés ezer tó országa vár- A Zala Springs Golf Resort Közleménye -

Örömmel jelentjük be, hogy ismét bővült partnerklubjaink listája!

Az elmúlt napokban is fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy a Zala Springs Golf Resort tagjai számára további előnyöket tudjunk biztosítani, ezúton is megköszönve a belénk vetett bizalmukat. A Finnországban található Kytäjä Golf díjnyertes merész és gyönyörű, Thomas McBroom tervezte pályáit az idei szezontól klubtagjaink ingyenesen használhatják, amennyiben a pálya közvetlen közelében található Kytäjä Villa egyikében szállnak meg.
További információk ITT

A Zala Springs Golf Resort tagjai így az idei szezontól már összesen 9 elismert külföldi golfpályán élveznek ingyenes játékjogot.

Ezúton is nagyon szépen köszönjük minden kedves klubtagunknak a türelmét és megértését az elmúlt hetekben hozott nehéz döntésünkkel kapcsolatosan.
Tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy a golf nagyon fontos szerepet játszik mindannyiunk életében, amelyről most sajnos rövid időre le kell mondanunk, hogy egymás egészségét védjük. Egy sportlétesítmény üzemeltetése nagy társadalmi felelősségvállalás és a jelenlegi helyzet pedig rendkívüli intézkedéseket igényel. Mivel a múlt héten hozott kijárási szigorítások is azt javasolják, hogy az otthonokat, a lakóhelyeket csak munkavégzés vagy az alapvető szükségletek ellátása céljából hagyjuk el, arra az elhatározásra jutottunk, hogy a Resortot a kormányjavaslatokat betartva továbbra is zárva tartjuk.

Tiszta szívből úgy gondoljuk, hogy óvintézkedéseinkkel támogatjuk, hogy mihamarabb visszaálljon a normalitás és újra találkozhassunk a pályán biztonságban és egészségben.

Szeretjük a golfot, de most sajnos otthon kell maradnunk!

Sporttársi üdvözlettel,
Zala Springs Golf Resort


Fotó: KytäjäGolf

 

2020.04.02.

Hozzászólások