Új, névadó szponzor

Elektromos MidAm meghajtás


- Huszti György beharangozója -

Kevesebb mint két hét múlva lezárul a nevezési határidő az idei év egyik legjobban várt és minden bizonnyal legnépesebb mezőnyű versenyére a Tesla Universal - VII. Nyílt MidAm Golfbajnokságra. A háromnapos, WAGR minősítésű megmérettetésre már-már megszokott módon a Robert Trent Jones Jr. által tervezett Zala Springs Golf Resort 6351/5563 méter hosszúságú pályáján kerül sor. Ez hazánk ezidáig egyetlen golfpályája, amely helyet kapott a "World of Leading Golf Courses" válogatás kollázsában. Az idei évben világranglistapontokat is lehet gyűjteni, a MidAm Bajnokságon, “cserében” viszont a fehér és a kék elütőkről kell a kezdőütést elvégezni a hölgyeknek/uraknak. 

Az idén névadó szponzora is lesz - a sok eddigi és új szponzor mellett - a versenynek, a Tesla elektromos autókat forgalmazó cég állt az esemény mellé, így a hivatalos megnevezés: TESLA Universal - VII. Magyar MidAm Nyílt GolfBajnokság. 

Jelenleg 14 ország (Magyarország, Anglia, Ausztria, Ausztrália, Csehország, Finnország, Horvátország, Írország, Németország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia, Törökország, USA) 105 golfozója jelentkezett a versenyre. Jelenleg 14 hölgy nevezett be, a teljes mezőny 10,9 hcp átlaggal rendelkezik.

A 105 jelenlegi nevezettből 66-an magyar versenyzők, az alábbi klubokból:
Pannonia: 24 fő
Old Lake: 11 fő
GolFiesta: 8 fő
Highland: 7 fő
Zala Springs: 6 fő
Balaton: 3 fő
Birdland 3 fő
Academy: 1 fő
Forest Hills: 1 fő

Biztosak vagyunk benne, hogy idén is teltházas, 144(!) fős versenyre számíthatunk. 
Úgyhogy ne sokat hezitálj, ne maradj le, inkább jelentkezz most

2019.08.22.

Hozzászólások