TESLOUNGE Ranglista GolfTour 2020.

A Tesla csatlakozott ranglista sorozatunkhoz


- Huszti György írása -

Örömmel teli büszkeséggel jelentjük be számotokra, hogy bolygónk vezető elektromos autó márkája a Tesla magyarországi bemutatóterme és kereskedése, névadó szponzorként csatlakozik a caddie.hu által szervezett ranglistaverseny-triádhoz. Megrendezésre kerül a három állomásból álló TESLOUNGE Ranglista GolfTour. 

Megtiszteltetésnek vennénk ha minél többen eljönnétek az általunk szervezett versenyekre, és ezúton is köszönjük a három meghatározó magyar pályának, hogy a beletett munkánkat, értékeinket és innovációnkat látva és érzékelve megtiszteltek bennünket azzal, hogy ránk bízták egy-egy fontos, kiemelt RanglistaVersenyüket.

A TESLOUNGE Ranglista Golftour 2020. versenyei:
április 18. Zala Springs
június 20. Pannonia Golf
szeptember 12. Balaton Golf

A helyszíneken természetesen tesztvezetésre is lehetőség nyílik, mindhárom pályán jelen lesznek a TESLOUNGE Budapest tesztautói és munkatársai, így a versenyek ideje alatt - és után - ízlelgetni lehet a modelleket, személyesen is meg lehet tapasztalni, hogy mit is jelent pontosan a hihetetlen TeslaÉlmény. Amennyiben már a versenyeket megelőzően is ismerkedni szeretnél az utolérhetetlen modellekkel, akkor  szíves figyelmedbe ajánljuk a TESLOUNGE Budapest honlapját.

Elon Musk cégcsoportjának haladó szellemisége, technikai fejlettsége, világjobbító törekvése, profizmusa, teljesen egyedi gondolkodásmódja mind-mind példaértékű számunkra.

A tavalyi év óta hazánkban is elérhető amerikai óriásbrand termékei az autózásnak egy különleges, új módját teremtik meg, így valóban lenyűgöző élmény megtapasztalni, mire képes egy igazán modern, a korát alaposan megelőző és meghazudtoló gépjármű. Teslával járni sokkal több, mint környezettudatosnak lenni és egy környezetbarát autót vezetni. Egy Tesla maga az életstílus, egy életfelfogási filozófia megtestesülése az autóban.

Köszönjük szépen a felemelő bizalmat a világ vezető elektromos autóit forgalmazó TESLOUNGE Budapestnek. Minden tudásunkkal és igyekezetünkkel azon leszünk, hogy a lenyügöző termékeiknek megfelelő színvonalú golfversenyeket rendezzünk!

 

2020.01.10.

Hozzászólások