TESLOUNGE GolfTour módosítva

Új időpontok a versenysorozat két állomásán


Tekintettel a ma megjelent kormányrendeletekre, egyeztetve a Zala Springs Golf Resort, és a Pannonia GCC vezetőivel, valamint Főszponzorunk tulajdonosi körével azt a sajnálatos, ámde felelősségteljes döntést kellett meghoznunk, miszerint a TESLOUNGE GolfTour versenysorozat első két állomásának időpontjai MÓDOSÍTÁSRA kerülnek.

Ez azt jelenti, hogy az április 18-án a Zala Springs-re tervezett első forduló ÚJ IDŐPONTJA július 18. lesz (szintén ranglistaverseny). A már benevezett játékosokat természetesen emailben is külön értesítjük a kialakult helyzetről, Ők az előre átutalt nevezési díj előleget kérésre visszakapják a Zala Springs Golf Resort-tól, vagy akár dönthetnek úgy is, hogy a július 18. versenyre “átviszik” azt. Részletek a tájékoztató emailben.  
Felhívom figyelmeteket, miszerint a fentebb leírtak nem azt jelentik, hogy a Zala Springs-en nem lesz április 18-án ranglistaverseny, ennek elhalasztása/törlése az MGSz illetve a zalacsányi klub döntési jogköre. A fentebb leírtak, arról szólnak, hogy a TESLOUNGE GolfTour fordulójára nem április 18-án, hanem július 18-án kerül sor.

Továbbá a TESLOUNGE GolfTour második, május 2-i állomásának időpontja is megváltozik. A pontos dátum kijelölésére a Pannonia GCC vezetésével egyeztetve a héten kerül sor, a versenyre előreláthatóan valamikor augusztusban kerülhet sor.

A versenysorozat harmadik állomásának időpontja a Balaton Golf Clubban nem változik, továbbra is szeptember 12. a versenynap.

Döntésünk hátterében mindannyiunk (a játékosok, a golfpályák munkatársai, valamint támogatóink) biztonsága áll. Emellett természetesen továbbra is elkötelezettek vagyunk a tekintetben, hogy a lehető legszínvonalasabb és kompromisszum megkötések nélküli versenysorozatot rendezzünk meg Számotokra.

Vigyázzatok magatokra és idősebb szeretteitekre!


Fotó: TesloungeBudapest

2020.03.16.

Hozzászólások