Startlista és friss hírek

Csak a köszönet!Kedves Golfbarátaink, 

Mint azt talán már észrevettétek, a mai napon publikálásra került a GOLFiGO Gála jótékonysági scramble verseny startlistája. Elképesztő, hihetetlen és egyben rendkívül megtisztelő számunkra az a hatalmas érdeklődés, amellyel szezonzáró versenyünket megtiszteltétek. Sajnos, mint ahogy korábban már jeleztük (a téli időszámítás következtében), mindössze 88 játékos fért fel a startlistára, így a 128(!) nevezőből sajnos 40 játékos jelentkezését el kellett utasítanunk. Ma délután néhány játékos érdeklődött, hogy mi alapján történt a nevezések elfogadása. Kérjük, engedjétek meg, hogy röviden ismertessük a szisztémát, amelyet a Pannonia GCC vezetésével egyetértésben alkalmaztunk: Előnyben részesültek azok a nevezések, akik komplett csapatként (4 fővel) jelentkeztek, és ezen jelentkezések esetén, a teljes csapatot (a megjegyzés rovatban) először benevező játékos nevezési ideje számított.

Még egyszer a legnagyobb tisztelettel szeretnénk jelezni, hogy mennyire megtisztelő a hatalmas és felfokozott érdeklődés a versenyünk iránt. Őszintén kívánjuk a magyar golf számára, hogy minden magyar versenyt (pláne egy négyfős scramble-t) ekkora érdeklődés övezzen. Ugyanakkor, a legnagyobb tisztelettel jelezzük, hogy senkit nem áll szándékunkban megbántani, pláne megsérteni, mi csupán az eddig is kialakított utunkon, továbbra is non-profit módon szeretnénk segíteni a magyar golf életben maradását, adj Isten erősödését. Mindenkinek köszönjük, aki velünk tart (vagy legalább velünk egy irányban halad) ezen a magunk által választott és kijelölt, ámde néha talán kissé rögös úton.

 

Kérjük engedjétek meg, hogy a legutóbbi híradásunk óta eltelt időszak új híreit is megosszuk Veletek:  A bicskei Kossuth Pékség felajánlásából, szombat reggel minden játékos frissen készült szendvicshez juthat az induláskor (a Pannonia által felajánlott Watt energiaitallal kiegészítve). Így az “induló csomagban”, amelynek “gyűjtő táskája” rendhagyó módon egy ajándék GOLFiGO téli sapka lesz, találtok egy szendvicset, egy energiaitalt, egy csomag Zérókalória tésztát és egy 10 ezer Forintos Miele vásárlási utalványt.

Tisztelettel kérjük, hogy legkésőbb 10:20 perckor mindenki jelenjen a Driving Range-en, mert szeretnénk egy közös fotót készíteni a teljes mezőnnyel, a fejeteken a GOLFiGO színű (mandarin-antracit) sapkákkal. Köszönjük szépen az együttműködést!

A verseny ideje alatt megpróbálunk folyamatosan meleg teával ellátni Benneteket a pályán, ide kapcsolódó hír, hogy tekintettel a hajnali fagyos hőmérsékletekre a pályán található mosdók már téliesítésre kerültek (ennek megfelelően osszátok majd be a meleg teát) ?

A jótékonysági tombola nyereménylistája tovább bővült (ismét csak köszönjük szépen) a jelenlegi pontos listát, valamint a jótékonysági puttverseny és szerencsekerék leírását ITT olvashatjátok.

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket miszerint egy játékos fotó-versenyt is szervezünk. Kifejezetten szeretnénk bátorítani Benneteket, hogy a verseny előtt-alatt készítsetek fényképeket (minél többet) és azt töltsétek fel valamely közösségi médiára #golfigo hashtag megjelöléssel. A legjobb fotót feltöltő személyt a Bizottság egy 3 literes Törley pezsgővel díjazza.

Minden játékost (és természetesen a kísérőket, érdeklődöket is) szeretettel várunk szombaton, egy - vagy akár több - pohár finom Prosecco-val (a Vimpex Drink jóvoltából), az előrejelzések szerint 12 Celsius fok és napsütés várható, de télisapkát - ne ezért - ne hozzatok! ?

Tisztelettel,
A GOLFiGO csapata

2021.11.17.

Hozzászólások