Fantasztikusak vagytok

Szeretettel várunk Benneteket!Kedves Golfbarátaink,

Mérhetetlenül hálásak vagyunk és örömünkkel színültig telt lélekkel tájékoztatunk Benneteket, miszerint a gyakorlatilag téli (november 20.) szezon-lezáró GOLFiGO Gálánkra 127-en neveztetek. A Pannonia GCC vezetőségével egyeztetve (és egyetértve) sajnos 88 főnél (22 flight) nem tudjuk “feljebb nyomni” az induló létszámot. Tekintve a speciális szabályokra (mindenki a narancs elütőről játszik) már így is sok olyan flight lesz, amelyeknek az elütésnél - több Par4 szakasz esetében is - meg kell majd várnia amíg az előző flight végezni fog a greenen. Nem merjük bevállalni a 22-nél több flightot. Megértéseteket kérjük és köszönjük!

“Természetesen” a GOLFiGO és a Pannonia vezetése is visszalépett az indulástól, így legalább néhány hely még felszabadult a számotokra. Tisztelettel kérjük, hogy aki benevezett, de esetleg mégsem tud eljönni, jelezze ezt, ne vegyük el feleslegesen a helyett olyan indulótól aki szívesen jönne, de sajnos nem fog beférni. A nevezési felületet ma lezártuk, a startlistát várhatóan szerdán (legkésőbb csütörtökön) publikálja a Pannonia GCC csapata.

Mint ahogy korábban jeleztük már, az esemény az idei év és egyben a GOLFiGO rendszer első szezonjának lezárása, amelyet egy négyfős jótékonysági scramble versennyel ünnepelünk meg. Ezzel együtt, egy sportág jövőjének szempontjából, mindig az utánpótlásnevelés a legfontosabb tényező, ezért is szeretnénk ezt a versenyt összekötni egy különleges támogatási nappal a Pannonia Junior Akadémia részére.

Az eseményen összegyűjtött összegből a Junior Akadémia hallgatói számára szervezünk egy hazai golfclinic-et jövő tavasszal, Jonathan Mannie vezetésével. A nagy nemzetközi tapasztalatnak és tekintélynek örvendő, dél-afrikai származású szakember a 80-as években a Sunshine és European Tour-on kezdett, majd a Gut Altentann Golf Club Head Pro-jaként, később az Osztrák Golf Szövetség regionális edzőjeként, technikai tanácsadójaként folytatta pályafutását. A PGA of Austria alelnöke, több éve irányítja az osztrák, valamint a svájci válogatottak felkészülését is. 2002 óta a PGA of Europe irányító testületének igazgatója, az oktatási bizottság elnöke. 2018 óta a Ryder Cup Európai Fejlesztési Alapjának elnökeként vezeti az európai rendezésű Ryder Cup  bevételeinek az utánpótlás fejlesztéseket célzó felhasználását.
Ezúton is szeretnénk még egyszer megköszönni Mannie úrnak, hogy a jótékonysági eseményre tekintettel a szokásos tiszteletdíjának jelentős csökkentésével vállalta a jövő évi edzőtábort. 

Szintén köszönetünket fejezzük ki a Pannonia Golf & Country Club menedzsmentjének és tulajdonosi körének, hogy a jótékonysági gálára rendkívül kedvező nevezési díjat állapított meg.
Ezzel összefüggésben tisztelettel tájékoztatunk Benneteket, hogy a versenyen NEM lesz induló csomag, ezért kérjük mindenki egyénileg oldja ezt meg.
Ugyanakkor, az indulásnál minden játékos kapni fog ajándékba, egy GOLFiGO színű és logóval meghímzett báránybőr betétes, kötött téli golfsapkát, egy csomag Cognac lisztből készült, főzhető ZéróKalória tésztát, valamint egy 10 ezer forintos Miele vásárlási utalványt.

Örömmel és büszkeséggel tájékoztatunk Benneteket, miszerint a korábban már beharangozott jótékonysági tombola nyereménylistája hihetetlen mennyiségű ajándékkal bővült, köszönhetően a Junior Akadémista szülök (Földházi Péter vezetésével) áldozatos munkájának és segítségének. Mindig igazi öröm látni, amikor egy összetartó mikroközösség elindul együtt egy jó cél érdekében és példamutató módon fog össze, nyugodtan leírhatjuk, hogy a jótékonysági eseményre Máriavölgy mikrokörnyezete (a VálVölgye) is teljes mértékben ünneplőbe öltözteti szívét-lelkét. 

A jótékonysági tombola (jelenleg több mint 50 tételes) nyereménylistája (a tombola egyébként 4 ezer forintba kerül és ezért cserébe még egy támogatói golftörölköző is “jár” - 5 különböző színből választhatóan - a nyereményre vágyó tombolavásárló adományozóknak):

- 2 db belépő Demjén Ferenc december 30-i ünnepi koncertjére
- Miele Classic C1 Powerline porszívó
- 6x1 palack 1,5 L Costaruel DOCG Prosecco a Vimpex Drinktől
- 2x1 éjszaka 2 fő részére, reggelivel a Pannonia GCC prémium apartmanjában
- 3x1 golfautó voucher 18 szakaszra a Pannonia GCC championship pályáján
- 10 000 Forintos ajándékutalvány az I Love Pokétól (Tiszta Hawaii)
- 1 óra Trackman-es golfoktatás Böndicz Gergővel
- 1 óra golfoktatás Briglovics Borókával
- 1 óra golfoktatás Bozó Ádámmal
- 1 óra golfoktatás Hideg Dániellel
- 1 óra golfoktatás Eiring Kristóffal
- 1 óra golfoktatás Hahn Rolanddal
- 1 óra golfoktatás Kuti Gáborral
- 1 óra golfoktatás Petkovics Bálinttal
- 1 óra golfoktatás Tóbiás Zsolttal
- 1 óra golfoktatás Jakobi Andrással
- 1 óra golfoktatás Makszin Áronnal
- 1 óra golfoktatás Szigeti Csabával
- 1 óra golfperformance FitMe Nikivel
- 1 óra golfmasszázs Csoknyai Leventével
- 1 óra személyi edzés Bereczki Krisztiánnal
- 3x1 üveg Jim Beam bourbon whiskey az Anhtoni Kft-től
- Exkluzív borválogatás az L. Simon Borászattól
- Ajándékkosár a Proinsolv  Kft-től
- 6x1 karton kézműves sör a Nyéki sörfőzdétől
- 20 000 forintos ajándékutalvány a Pasarét Bisztrótól 
- 3x1 családi csomag Golf AntiAging SunScreen a BenamiGolft-tól
- 1 ajándékutalvány a Korona Pizzafaló Étteremtől (Bicske)
- 2x1 ajándékkosár a Kertvárosi ABC-től (Bicske)
- 2x20 000 forintos ajándékutalvány a Kis Halas Étteremtől (Bicske)
- Exkluzív süteményválogatás a Vál-völgye Pékségtől (Alcsútdoboz)
- 2x10 000 forintos ajándékutalvány a Homály GrillBártól (Bicske)
- 3 literes Törley Pezsgő a Ju-Fe Dohánybolttól (Herceghalom)
- 3x1 Exkluzív mézcsomag Györgyi István őstermelőtől (VálVölgye)
- 5 000 forintos ajándékutalvány a Beauty Shop-ba (Bicske)
- 3x1 8 személyes ajándékutalvány a lézerharcos LaserZone-na (Székesfehérvár)

De nem csak a jótékonysági tombolán lehet majd értékes nyereményekre lelni, hiszen például a Biblio R.E.M. által felajánlott Precision Pro NX2 RangeFinder (golf távmérőt) nyerhetik meg a jól gurító játékosok (vagy kísérőik). A Pannonia GCC klubházában ugyanis kijelölünk egy mintegy 15 méter hosszú putt területet és gurításonként 2 ezer forintért (természetesen a befizetett összeg szintén a Junior Akadémiánál landol) bárki próbálkozhat. Akiknek pedig sikerül a lyukba juttatni a labdát, azoknak a neve bekerül (akár többször is) egy külön sorsolási gömbbe, ahonnan egy szerencsés nyertes hazaviheti a fent említett golf távmérőt.

És akinek még mindez sem lenne elég, az egyrészt...? másrészt az próbálkozhat a jótékonysági szerencsekeréknél (ahol pörgetésenként 2 ezer forintért (természetesen szintén a Junior Akadémia részére)) Dereszla Borokat, Watt energia italokat, range zsetonokat lehet nyerni, de a szerencsekerék legértékesebb szelvényére pörgetve egy jövő évi Pannoniás ranglistaversenyre is ingyen nevezést nyerhet a szerencsés forgató. Persze vigyázat! Két szerencsekerék szelvényen ugyanis fekete macska várja a próbálkozókat, ahol 5 fekvőtámasz, vagy 5 guggolás lehet a “nyeremény” ?

Mindeközben - és az eredményhirdetést várva - a Boros Zoltán sztárséf által megálmodott vacsorát lehet elfogyasztani, de a vacsora végén még 2 db finom torta is érkezik (az egyiken a Pannonia Junior Akadémia, míg a másikon a GOLFiGO logója lesz található), mindez a Randevú Cukrászda (Bicske) felajánlásából.

Mindenkit szeretettel várunk szombaton 10:45-ös starttal, egy - vagy akár több - pohár finom Prosecco-val (a Vimpex Drink jóvoltából), az előrejelzések szerint 12 Celsius fok és napsütés várható, de télisapkát - ne ezért - ne hozzatok ?


Szeretettel,
A GOLFiGO csapata

2021.11.16.

Hozzászólások