Nyerhetsz, sőt Ciprusra is mehetsz

A CityPearl GolfTour-on keresztül a Szerelem Szigetére


 

Miért ragadnál le télen a hazai indoor lehetőségeknél, amikor a Szerelem Szigete is várhat Rád. Semmi mást nem kell tenned, csupán el kell  jönnöd a CityPearl GolfTour versenyeire és bíznod kell a jó szerencsédben. 
Újabb kedves támogatót mutathatunk be Számotokra, a Sofia Pinter Weddings &  Events ugyanis, üde Fődíjként egy ciprusi repülőjegyet + egy GreenFee Voucher-t ajánlott fel a méltán híres ciprusi Secret Valley golfpályára. A mediterrán sziget golfozási lehetőségei kapcsán egyébként érdemes újra átfutni portálunk szerkesztőjének Véh Balázsnak korábbi írását IDE kattintva.

 

A Mediterrán-térség a világ egyik legromantikusabb esküvői helyszíne. Ciprus, Málta, Görögország és a hozzá kapcsolódó szigetvilág, tökéletes helyszínek ahhoz, hogy ne csak a házasulandók, hanem a velük érkező családtagok, barátok számára is felejthetetlen élményt nyújtsanak. Málta elegáns báltermei, templomai, Santorini kalderára néző panorámateraszai, vagy Ciprus romantikus tengerpartjai mind csodás háttérként szolgálnak a mediterrán ceremóniákhoz. A Sofia Pinter Weddings & Events tapasztalt, szakértő csapata ezeken a helyszíneken nyújt teljes körű szolgáltatást a néhány fős privát eseményektől, golftúrákon át, egészen a nagyszabású rendezvényekig. Mindenben segítenek, hogy a nagy nap igazi feledhetetlen élmény legyen egy csodás mediterrán környezetben! Természetesen egyedi igényeket is teljesítenek, nincs számukra akadály! 

A több évtizedes utaztatási és rendezvényszervezői tapasztalattal, helyismerettel rendelkező lelkes és elhivatott profi koordinátor csapat a mediterrán térség mellett (Santorini, Ciprus, Málta, Rodosz, Skopelos ("Mamma Mia sziget") egyéb különleges és egzotikus helyszínekre is vállal teljeskörű szervezést, legyen az esküvő, vagy akár egy felejthetetlen golftúra.


A csapat legújabban a mediterráneum mellett már Florida és Dubai felé is erősen kacsingat, de erről majd legközelebb…😉

 

Köszönjük szépen a támogatást!
A Sofia Pinter Weddings & Events által felajánlott ciprusi repülőjegyet és GreenFee-t a novemberi zárófordulót követő díjátadó ceremónián sorsoljuk ki, oly módon, hogy minden résztvevő neve annyiszor fog szerepelni a sorsolási cilinderben, ahányszor részt vett a CityPearl GolfTour versenysorozat különböző állomásain, amelyekre ITT tudsz jelentkezni

2023.03.24.

Hozzászólások