Nem jött a csoda(szarvas)

Kétszer három = sajnos nem elég
 
 
- Huszti György írása -
 
Rózsa Csicsit sajnos ismét lecuttolták, ezúttal a Symetra Tour tizenhetedik állomásán, amelyre a Michigan-tó partján fekvő 600 ezer fős Milwaukee-ban (Wisconsin állam) került sor.  A 125 000 dollár összdíjazású háromnapos PHC Classic első napja után már sejthető volt ez a végkifejlet, amikor is Csicsi egy rendkívül hullámzó teljesítményt követően plusz hárommal tudott “csak” zárni az 5 939 méter hosszú Barna Szarvas Golf Clubban. Sajnos a tavalyi T16. helyezés és mínusz hatos score már szó szerint a múlté. Csicsi, ma az első naphoz képest egy lényegesen kiegyensúlyozottabb teljesítményt hozott ugyan, de +1 fordulást követően ma is +3 eredményel zárt (3 Bogey), de ez kevésnek bizonyult a vasárnapi döntő naphoz, összetett +6 (a cutvonal +1 volt). 
Bajnokunk, így tehát folytatta a rossz tendenciát, hiszen az elmúlt nyolc versenyéből hatszor levágta Őt a cutvonal, eközben összesen mindössze 1 829 dollárt keresett, de ami - az Olimpia szempontjából - még nagyobb probléma, világranglista pontot utoljára sajnos május(!) végén tudott szerezni.  Az olimpiai kvalifikáció 2020. június 29-én zárul majd és utolsó 365 nap pontjait veszik majd figyelembe, szóval jó lenne mihamarabb megkezdeni a pontgyűjtögetést. 

Természetesen tudjuk és jónéhányszor tapasztaltuk már, hogy ennél jóval több van Csillában, reméljük és szurkolunk, hogy a jövő heti michigan-i versenyén mindez ki is jöjjön a FireKeepers Casino Hotel Championship-en. A jövő héten egyébként erőltetett menet következhet, hiszen ha már északon jár, Csicsi átugrik Kanadába is, a hétvégi versenyt közvetlenül követő hétfői LPGA gyors-selejtezőre (CP Women’s Open Qualifier).
 
Sok sikert és kitartást kívánunk számára az észak-keleti hadjárathoz!
 
2019.08.11.

Hozzászólások