Múlt, Jelen, Jövő

Újabb felkérést kapott a PLAY.caddie


- Huszti György írása -

Örömmel és büszkén tájékoztatunk Benneteket, miszerint a Senior Golfozók Társasága kérésének megfelelően a PLAY.caddie alkalmazás - a Senior Bajnokságon történő debütálását követően - a legtapasztaltabb korosztály idei talán legfontosabb Major versenyén, a Senior Ősz - Fehér Tibor Emlékversenyen is munkába áll. Így ismét, RealTime LiveScore segítségével követhetitek az eredményeket szakaszról-szakaszra, akárcsak a szezon hátralévő másik két ranglistaversenyén: 6-án a MidAm RV-n (Pannonia), és 26-án a RTZS VI. RV-n (Zala Springs). Egyúttal ez azt is jelenti, hogy a negyedik magyar pályán fog működni a rendszer (az Old Lake, a Pannonia, és a Zala Springs után Kisorosziban is debütálunk, hivatalos versenyen). 

Természetesen látjuk, hogy gyakorlatilag az összes magyar pályán napi szinten használjátok a PLAY.caddie rendszert egy, vagy akár több flight-os baráti játékokon. Ezt ezúton is nagyon szépen köszönjük Nektek és egyben nagyon büszkék is vagyunk rá, hiszen ez az alkalmazás elsősorban ezért készült. 

Úgy gondoljuk, hogy Fehér Tibor is büszke lenne az utódokra, hiszen tudjuk jól, hogy mind a Kékkúti Ásványvíz Zrt-nél, mind az Ásványvíz Terméktanácsnál, mind a Senior Golfozók Társaságánal az újítások embere és egyben lelkes híve volt.

Arra buzdítjuk a legtapasztaltabb korosztály képviselőit, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt október 10-én a Fehér Tibor Emlékversenyen (Senior Ősz ranglista), ahol a múlt, a jelen és a jövő találkozik egymással.


Fotó: az egykori golfozom.hu

2019.09.30.

Hozzászólások