MIELE hármat számolunk!

Német precizitás a GOLFiGO FRiDAY GolfTour-onÚjabb patinás támogató csatlakozott a GOLFiGO FRiDAY versenysorozathoz, ezzel még emlékezetesebbé varázsolva Számotokra a zalai előhétvégéket. 

A német, prémiumkategóriás háztartási készülékeket gyártó cég, a MIELE 1899-ben alakult, Carl Miele és Reinhard Zinkann által megalapítva. Külön érdekesség, hogy az idén éppen 125 éves cégcsoport azóta is ezen két család tulajdonában áll.

1.
Nos, a MIELE idén ismét felajánlott Számotokra egy igazán fergeteges meglepetést, hiszen a  GOLFiGO FRiDAY idei díjátadó gáláján a versenysorozat résztvevői között kisorsolásra kerül egy, a százezer forintos értékhatárt bőven meghaladó valódi háztartási ékszerdarab, mégpedig egy Duoflex HX1 Nordic kék, vezeték nélküli porszívó, amellyel nagy szívóerővel, automatikus teljesítménybeállítással és könnyű készülékkezeléssel varázsolhatják makulátlanul tisztává otthonotokat!

A hazai golftársadalom nevében is nagyon szépen köszönjük a briliáns támogatást, amellyel az évvégi díjátadó gálán átadott nyeremények összértéke már meghaladja a 3 millió forintot.

2.
De ez még korántsem minden, hiszen a Zala Springs Golf Resort ikonikus 17-es (Par4-es) szakaszán is találkozhattok a német prémium minőséggel. A GOLFiGO FRiDAY mezőnye mindezidáig 5,82 átlag ütéssel azaz közel dupla bogey átlaggal küzdötte le ezt a szakaszt, tehát bátran kijelenthetjük, hogy az elütött golflabdák nagy százaléka lett “megmosva” a 17-es szakasz lágyan ringatózva csalogató tavában, a MIELE pedig nagy örömmel segít Nektek a mosás területén is 🙂 így a versenysorozat egyes állomásain a 17-es szakaszon a harmadik ütéssel a zászlóhoz legközelebb kerülő (Nearest to the Pin) játékost egy közel 30 ezer forintos MIELE prémium mosószer válogatással díjazza.

Természetesen a tizenhetes szakasz elütőjén is egy 2,5 méter magas, MIELE logózott beachflag fog emlékeztetni Benneteket a nyeremény lehetőségére, illetve ezen különdíj esetében is ONLINE nearest felírást fogunk alkalmazni a versenyállomásokon, miként - hasonlóan az idei szövetségi-, ranglista-, illetve kiemelt klubversenyekhez - versenyállomásainkon is ONLINE hitelesítés veszi át a nyomtatott verseny scorekártya szerepét.

A jeles támogatásnak köszönhetően így versenyállomásonként(!) már több mint 40 tárgynyereményt vihetnek haza a legjobb/legszerencsésebb játékosok közel 800 000 Ft értékben.

3.
Azonban a MIELE még ezt is képes fokozni, ugyanis valamennyi GOLFiGO FRiDAY induló számára egy 10% kedvezményre jogosító MIELE vásárlási utalványt biztosít, amellyel az év végéig (500 000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén) akár több százezer forintot is megtakaríthattok!

Még egyszer nagyon-nagyon szépen köszönjük a támogatást!

 

A GOLFiGO FRiDAY GolfTour egyes versenyállomásaira ITT tudtok jelentkezni (köszönjük szépen a bizalmat, amelynek hozományaként a júniusi forduló kapcsán már-már a várólista is betelni látszik), a szezon második felének versenyállomásaira még valós eséllyel tudtok nevezni!

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

2024.06.13.

Hozzászólások