Innováció: Online Nearest & Longest

Ismét egy világpremiert mutathatunk be büszkén Számotokra


Vati András, a GOLFiGO fejlesztési igazgatója offline üti a labdát 😊


Kedves Hazai Golfjátékosok,

Tekintve, hogy a CityPearl GolfTour versenysorozaton 7(!) olyan szakasszal is bírunk, ahol nagybecsben tartott támogatóink golflabda nyereményeket ajánlottak fel a játékosok számára, így kénytelenek voltunk, kitalálni valamit, hiszen a Pannonián jelenleg nincs hét tábla 🙂 (mint ahogy alighanem a világ egyetlen normál golfpályáján sincs).

Újabb fejlesztésbe vágtuk tehát fejszénket, és örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy hazánkban - de alighanem Európában is - először. A Nearest és a Longest történéseket, nem egy “offline” táblára, hanem az online scorekártyára kell rögzítenie az érintett flight valamely tagjának.

Így, a pénteken startoló CityPearl Golftour versenysorozat valamennyi állomásán csak azokat a Nearest to the Pin, illetve Longest Drive eredményeket tudjuk figyelembe venni, amelyek ONLINE kerülnek rögzítésre az online scorekártya adott szakaszához érkezvén. 

A gyakorlatban konkrétan ez úgy néz ki, hogy amikor a flight pl. a 8. (Par3) szakaszhoz ér, az online felületen megjelenik az aktuális első három Nearest eredmény (játékos neve és a labda mért távolsága), így eldönthető (akárcsak korábban a tábla esetében), hogy érdemes-e lemérni (a kihelyezett mérőszalaggal), majd online rögzíteni a labdánk távolságát vagy sem. 
A Longest Drive szakaszok esetében, hasonló a helyzet, amint a flight egy ilyen szakaszhoz ér, kiíródik az aktuális vezető hármas neve. Amennyiben a Longest Drive-ot jelző - szalaggal ellátott - leszúrható fémkaró “mozgatásra” kerül a flight valamely játékosa által, online rögzíteni kell az érintett játékos nevét. Így értelemszerűen az a játékos nyeri a Longest Drive versenyt, akinek legutoljára (legfelülre) került rögzítésre a neve.

A XXI. századi megoldás egyik előnye, amellett, hogy nem kell hét, vagy akár még több táblát vásárolnia az adott klubnak 🙂, hogy a játékosoknak sem kell várakozniuk az eredményhirdetésre, amíg a verseny szervezője beszedi a táblákat a pálya különböző sarkaiból.

Természetesen a CityPearl GolfTour első versenyállomását megelőző, szokásos DrivingRange megbeszélésen még ennél is pontosabban áttekintjük együtt az új fejlesztést.

Mindenkinek jó játékot kívánunk, offline és/vagy online egyaránt! 😊


Szeretettel,
a GOLFiGO csapata

2023.04.18.

Hozzászólások