Mesterek Tornája a Pannonián

Gyűjts világranglista pontokat, vagy zöld zakókat


 

- Huszti György beharangozója -


A jövő hétvégén Máriavölgyben újabb, nagyszabású, háromnapos, WAGR versenyre kerül sor a híres osztrák pályatervező - Hans G. Erhardt - által megálmodott, romantikusan shapelt pályán, amely nyugodt erejével és Magyarországon nagynak számító greenjeivel várja és csábítja a sportgolfozókat. Apropó green-nagyságok, az elmúlt hónapokban több szakaszvégi gurítófelület is visszakapta eredeti méretét, így újra igazi kihívásokkal szembesülhetnek a legbátrabbak. Külön érdekessége az eseménynek, hogy az utóbbi évek Covid mizériájából fellélegezve, az idei eredményhirdetésen adják át fel a zöld zakókat az elmúlt két Pannonia Masters győzteseinek, a kormányfői kitüntetést sajnos nem tudjuk garantálni ?

A vasárnapi döntőnapot követően nem csak az eredményhirdetéssel, hanem brunch ebéddel is várják a kitartó résztvevőket, akik mindhárom napon induló-csomaggal a kezükben vághatnak neki a küzdelmeknek. De természetesen bármely versenynapon megízlelhetik akár az új séf-ajánlatában helyet kapó friss remekműveket is, mint pl.:

Az igazán jóképű marhahátszín zöldborsmártással és burgonyás rösztivel, mindössze 4990 Forint

 

Ráadásul (nem klubtagként) napi greenfee-re lebontva, most 23 ezer forintért kaphatod a háromnapos verseny egyes köreit, miközben teljes árú greenfeet fizetve (ellátás és versenyélmény, izgalom nélkül) ugyanez a hétvége már jócskán meghaladná a 100 ezer forintot is.

Az időjárásra egyáltalán nem lehet panasz, hiszen Szent Mihály havának második hétvégéjére igazán gyönyörű golfidőt ígérnek az égiek. A WAGR pontokat osztogató Férfi és Női Bruttó megmérettetés mellett, a Nettó kategóriákban is díjazzák a legjobbakat (Junior, Senior, illetve Felnőtt Női és Férfi kategóriában egyaránt), ráadásul további könnyedséget jelenthet a kiírás szerint Par+5 ütésben maximált StrokePlay ütésszám is.

Gyere el, nézd meg az új green-eket, vagy az új étlapot, vagy akár mindkettőt. 

Nevezni ITT tudsz a Pannonia Masters-re
Míg prémium pályaszállást, egészen kiváló árban (de korlátozott számban) ITT tudsz foglalni

 

Fotó: caddie.hu

2022.09.08.

Hozzászólások