Már csak 10 párosnak van hely

Gyere és ünnepelj velünk!


Egy igazán sokszínű négyes, tavalyról: Hoang Thu Dung, Sándor Virág, Stern Lea, Turkovics Ilona


Pünkösdhétfőn indul útjára az idei versenyszezon hazánk meghatározó golfpályáján, a Pannonia Golf & Country Clubban. A különleges, négyes TexasScramble játékformában lebonyolításra kerülő versengésre a szervezők 44 páros jelentkezését várják. Jelenleg, egy héttel a megmérettetés előtt már 34 páros adta a nevezését, tehát még 10 páros tud beférni a versenyre, a későn jelentkezők mindössze a várólistáról bejutók szerencséjében bízhatnak majd. 

Amint kialakul a 44 páros mezőnye, a szervezők kétfelé osztják a duókat a közös hendikepek mértéke szerint és minden erősebb páros mellé, egy kevésbé erőset sorsolnak majd, ezáltal egyrészt kiegyenlítettebbé formálják a versenynégyeseket, másrészt   ezzel a rendhagyó szezonnyitó formával is elősegítik, hogy olyan játékosok ismerhessék meg egymást a - közösen végigküzdött - verseny alatt, akik adott esetben nem is találkoztak korábban és sosem játszottak volna egy csapatban. Márpedig a következő hónapokban semmi sem lesz előrébb való, mint a közös összefogás hangsúlyozása és alkalmazása. 

És ha már a különleges Versenyévnél és az innovációnál tartunk: Ez a verseny lesz hazánk első “papírmentes” golfversenye!! Nem lesz ugyanis scorekártya kinyomtatva, illetve kiosztva, a játékosok a “PLAY” valósidejű webalkalmazáson keresztül rögzíthetik majd online az eredményeiket az egyes szakaszok lejátszását követően. Ez egyben azt is jelenti, hogy a - hatályos Kormányrendelet értelmében - a pályára sajnos ki nem látogatható nézők, a teraszon ülve is végig tudják követni majd a verseny izgalmait szakaszról-szakaszra (mint ahogy természetesen a játékosok a pályán, illetve az érdeklődők otthon a mobiltelefon/számítógép képernyői előtt is megtehetik ugyanezt). 

Még egy gondolat erejéig a terasznál és az étteremnél maradva: a kilátogató nézők, hozzátartozók, illetve a játékosok is élvezhetik a Porticus étterem új Chef-jének, Boros Zoltánnak bib-gourmet színvonalat hozó látványos ételkülönlegességeit, és éppen ezért is érdemes lesz pontosan és hosszan ütni a labdát a hétfői versenyen, hiszen a Porticus étterem egy-egy ötezer forintos vouchert is felajánlott a legpontosabban célzó játékosnak (Nearest to the pin Díj) a 3. szakaszon, illetve a leghosszabb kezdőütést (Longest Drive Díj) produkáló férfi, illetve női játékosnak a 18. szakaszon.

Emellett a bruttó győztes “négyek bandája” megkapja a tiszteletbeli Pünkösdi királyok címet, és természetesen az ehhez járó koronákat, valamint mindannyian egy-egy hatezer forintos sushi voucher-el gazdagodnak, az I Love Sushi jóvoltából. De természetesen mind a tizenkilenc díjazott (nem egy rossz arány a nyolcvannyolc indulóból) a Bruttó I. és Nettó I., II., III. csapatok, valamint a három fentebb említett küldöndíjas játékos is Titleist, TaylorMade, Callaway és XXIO labdákkal felszerelkezve térhetnek haza a jól megérdemelt érmeikkel a nyakukban.

Ne maradj le, már csak 10 hely kiadó, csodáld meg az elbüvőlően megújult klubházat és környékét (a prémium díszkőburkolat például már az 1-es és 10-es elütőkig is elnyúlik). Egy igazán kiválóan előkészített pályával és versennyel vár a Pannónia GCC vezetősége és csapata, ünnepeljük együtt a versenyszezon régóta várt elindulását!

ITT tudsz online nevezni


Fotó: Yulia Stepanova Photography

2020.05.25.

Hozzászólások