Magyar GolfBajnokok Ligája

Hagyományteremtés - Tisztelet - Példamutatás


- Huszti György tájékoztató írása - 

Az újkori - rendszerváltást követő - Magyar Bajnokságok történetében az idei volt a 30. alkalom, hogy az aktuális Magyar GolfBajnok a levegőbe emelhette a Bajnoki Serleget! Ezen alkalom által vezérelve a caddie.hu golftematikus portál - a FranceFootball Aranylabdájának mintájára - hagyományteremtő szándékkal megalapította a GolfBajnokok Ligáját.

Tekintettel, hogy az ünnepi Meghívókat a napokban kezdjük el kipostázni GolfBajnokaink részére, azt szeretnénk, hogy a hazai golfközönség Tőlünk, első kézből értesüljön az eseményről. 

Szándékaink szerint, az idei évtől kezdődően minden szezon végén egy ünnepi Gálavacsorán látjuk vendégül valamennyi Magyar Bajnokot, illetve a Nyílt Magyar Bajnokságok hazai győzteseit. A díszvacsorán minden évben emlékplakett kerül átadásra az aktuális év Bajnokai számára, ahol a Bajnokok ünnepi hangulatban tudják felidézni az elmúlt szezonok történéseit, illetve közösen eleveníthetik fel a szép emlékeket. Természetesen az idei első alkalommal valamennyi Magyar GolfBajnok számára szeretnénk ünnepélyes keretek között egy-egy névreszóló - és a bajnoki évet megjelenítő - emlékplakettet átadni, amely így örök emlék maradhat számukra.

Az exkluzív meghívás kizárólag GolfBajnokainknak (illetve kísérőjüknek) szól, az ünnepélyes Gálára, amelyről természetesen - rengeteg fénykép és riport kíséretében - részletesen beszámolunk olvasóinknak, november végén kerül sor.

2019.09.30.

Hozzászólások