Lehet egy-két(?) díjjal több?

Ne maradj le a versenyélményről


- Huszti György beharangozója -


Péntek délig tudtok még nevezni a Pannonia Golf & Country Club idei első ranglistversenyére. Az Hublot és a Bentley által támogatott eseményen minden lesz ami szem szájnak ingere…Hogy nézni is tereh ?

Hublot (ejtsd: Übló): A Hublot egy svájci luxusóra gyártó, amelyet 1980-ban alapított az olasz Carlo Crocco. A cég jelenleg a francia LVMH luxuskonszern 100%-os tulajdonában lévő leányvállalataként működik.

Bentley (ejtsd: Bentlí): A Bentley egy 1919-ben alapított, sportos luxusautóiról híres angol autómárka, amely 1998. óta a Volkswagen-csoporthoz tartozik. Az egyik leghíresebb brit sportkocsi-típus, Walter Owen Bentley nevéhez kapcsolódik.

Ha nem lenne elég, hogy egy makulátlan pályán, tour green-eken és nem kevésbé tour rough-okkal versenyezhetsz, gyere el azért mert minden résztvevő kap egy doboz (3 db) Hublot golflabdát, a legjobb játékos egy igen-igen értékes Hublot faliórával lesz gazdagabb, míg a 17-es ikonikus szakaszon ütött Hole in One ezúttal egy súlyos többszázezer forintos full limitált szériás Callaway THE OPEN edition GolfTour Staff Bag-et ér.

Akik gyakorolni szeretnének a ranglistapont vadászat előtt, azok számára nyitva áll a pénteki délutáni GOLFiGO Péntek II. állomása. Az igazán ínyencek, akár kint is aludhatnak a pályaszálláson a Pannonia Junior Academy & Suites minden igényt kielégítő prémium szobáiban.

Nem érdemes kihagyni a Pannonia hosszú hétvégéjét mindazoknak, akik az igazi versenyélményeket és kihívásokat keresik! Ráadásul mindkét versenyen ellenőrizheted, hogy a friss Audi Quattro győztes páros tagjai tudnak-e golfozni ?

A szombati Hublot-Bentley ranglistaversenyre ITT tudsz nevezni
A "gyakorlónapi" GOLFiGO Péntek II. állomására ITT tudsz nevezni
Prémium pályaszállást ITT tudsz foglalni


Fotó: caddie.hu

2022.05.25.

Hozzászólások