Kupa, NEM csak ügyvédeknek

Jogos, ha elmész


dr. Szabó Tünde államtitkár asszony és dr. Bánáti János az Ügyvédi Kamara elnöke egy korábbi Ügyvéd Kupán


- Véh Balázs beharangozója -

Dr. Bánáti János, a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke és egy személyben a Forest Hills Golf Club tiszteletbeli elnöke lesz a fővédnöke a zirci golfpálya egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező versenyének, a most szombaton megrendezésre kerülő Ügyvéd Kupának.

A klubra egyébként is jellemző kitűnő társasági esemény szinte borítékolható, hiszen a játékforma a szokásoknak megfelelően páros texas scramble lesz, a pálya pedig még a MidAm match play bajnokságra felhozott parádés versenynívót hozza. Az addig is enyhülő kánikula az évszázados népi megfigyelések és meteorológiai feljegyzések szerint is a bakonyi lejtőkön sokkal elviselhetőbb, mint bárhol máshol az országban, köszönhetően a szinte állandóan jelen lévő enyhe déli fuvallatoknak és az egyedi mikroklímának.

A versenyen egyébként bárki indulhat, a jogi végzettség hiánya nem akadály, a szabályismeret és egy klubtagság elegendő. Azon párosok viszont, akik soraikban felvonultatnak legalább egy ügyvédet, külön díjazásban is részesülnek a szokásos kategóriákon felül.

A versenyt követően az Elnök Úr és a klub három finom fogással kedveskedik a versenyzőknek, és a végére egy szolgálati közlemény: a medence kristálytiszta vizének hőmérséklete 27 fok, csak szállóvendégeknek!

Nevezés a GOLFiGO felületén, péntek délig!


Fotó: Kállay Tamás

2021.06.29.

Hozzászólások