Ügyvéd kupa

Nem csak ügyvédeknek


dr. Lex Annamária ügyvédnő a Magyar Kupán (2019.)


- Véh Balázs írása -


A július 11-re eső szombat igazi társasági golfesemény lesz a Forest Hills Golf Clubban. Ne tévesszen meg senkit az elnevezés, a nagy hagyományokkal rendelkező texas scramble formájú verseny nyílt, bárki indulhat párjával, sőt, akinek nincs párja, annak a rendezők találnak partnert.

A jogvégzett golfozók külön díjazásban részesülnek a Wolters Kluwer kiadónak köszönhetően, de a nem jogi pályáról érkező játékosok sem távoznak üres kézzel, a helyezettekre a CBA áruházlánc ajándékkosarai várnak.

Az esemény rangját igazán illusztris díszvendégek is emelik Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár asszony, Dr. Bánáti János a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke és egyben klubunk tiszteletbeli elnöke, illetve Dr. Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó személyében.

A teljes tényálláshoz hozzátartozik, hogy a bakonyi pálya minősége továbbra is nemzetközi szintű, és a konyha is különleges finomságokkal várja a társasági golf iránt fogékony játékosokat és családjukat. A várható kánikulában a kísérők sem fognak csalatkozni, a kültéri medence partján kapós a koktél…


Fotó: Yulia Stepanova Photography

2020.07.01.

Hozzászólások

Ügyvéd Kupa - 2020.

Kállay Tamás fotói
2020.07.11.