Kilencvennégyen a fedélzeten

Indul a szezON


A kötött sapka alighanem kelleni fog a III. Téli Kupán (Toma-Pap Imre kortyolgatja jól megérdemelt forralt borát egy korábbi versenyen)


- Az MGSZ Közleménye -


Kilencvennégy versenyző jelezte indulási szándékát a III. Nyílt Magyar Winter Cup nevezési határidejére. Az indulók között a kétszeres kupagyőztes címvédő, Berkenyei Daniella és számos pluszos hendikeppel büszkélkedő játékos, Csányi Olivér, Kötél Bence, ifj. Sárközi Richárd, Somogyi Bence, valamint a szlovén Malek Jana is elütőre áll a Pannonia Golf & Country Clubban április 8-án startoló szezonnyitó versenyen. Az indulás joga az április 5-e, délig befizetett nevezési díjakkal válik véglegessé.

A torna a korábbi évektől eltérően, háromnaposra bővült, ahol közel száz induló közül, három egyéni stroke play versenykör során kerülnek majd ki a magyar és nyílt kategóriák győztesei. A nemzetközi jelentkezők között a világranglistapontokat adó bajnokságra öt mongol játékos is nevezett.

A nőknél a +2,5 hcp-es Malek Jana, a Slovenska Bistrica Golf Club versenyzőjeként lesz minden bizonnyal Berkenyei Daniella, az összesített női ranglista élén jelenleg álló Jaczkovics Emma, a válogatott játékosok, Hoffmann Annamária és Földházi-Nagy Zsófia vagy a szenior női válogatott kapitányának, Batta Krisztina legnagyobb ellenfele.

A férfiak mezőnyében leginkább Csányi Olivér, Kötél Bence, ifj. Sárközi Richárd és Somogyi Bence összecsapása kerülhet az érdeklődés középpontjába, de a magyar válogatott tagjai, Benke Ákos, Fülöp Gergő, Károly Ádám, Kovács Alex, Nagy Ármin, Novák Botond, Vu Péter, Zsimán-Lebovics Zénó és Williams Jaxson is beleszólhatnak a szezon első szövetségi versenyéről írandó krónikába.

A nevezések a Versenykiírás szerint, a 2022. április 5. (kedd) 12:00 óráig befizetett részvételi díjakkal válnak érvényessé.


Fotó: caddie.hu

2022.04.04.

Hozzászólások