Aki nem utal, ne is egyék

Hétfőig nevezhetsz - keddig utalhatsz


- Huszti György írása -


Drága hazai golfozók!

Legutóbb egy kis szösszenet szemelvényben próbáltuk felhívni a figyelmeteket az idei “önvezérelt No Show” változásokra, azzal a célzattal, hogy senkit ne érhessen kellemetlen meglepetés.
Engedjétek meg, hogy a szezon első szövetségi versenyéhez közeledvén egy újabb változást emeljünk ki Számotokra, megelőzve az utólagos bút és bánatot ?

Ezúttal a nevezési díj utalásokról írnánk tisztelettel. Az idei évtől kezdődően ugyanis a szövetségi versenyek nevezési díját már nem az MGSZ-nek kell elutalni, hanem közvetlenül annak a klubnak, amelynek pályáján a szövetségi viadal megrendezésre kerül. Így a jövő heti III. Winter Cup nevezési díját (61 000 jó magyar forintot) a Máriavölgy Zrt. részére kellene banki átutalással eljuttatnotok legkésőbb jövő kedd délig (10900028- 00000007-61000239. A közlemény rovatba fel kell tüntetni a nevező játékos és a verseny nevét.). Lásd a Versenykiírást ITT
Figyelem, csak az utalással tudtok keddig “várni”, a nevezési határidő továbbra is jövő hétfő 12:00 óra (korábbi cikkünk erről ITT).

Új hír az idei első szövetségi (és egyben WAGR) verseny házatájáról, miszerint sikerült megszereznünk ? a szombati büféebéd menüsorát is:
- Vidéki húsleves benne főtt húsokkal, tésztával és zöldségekkel
- Bundázott csirkemell, sajtos brokkolikrémmel töltve
- Erdeigombás szűzpecsenye krémesen
- Lasagne
- Medvehagymás-parmezános rizottó
- Burgonyapüré/Grillezett zöldségek/Jázmin rizs
- Salátabár
- Házi vegyes desszertek

Ha enni akarsz a finomságokból ne felejts el legkésőbb hétfő délig nevezni, illetve legkésőbb kedd délig utalni!


Fotó: PannoniaTerasz

2022.04.01.

Hozzászólások