Itt van Amerika

A Pannoniára látogathat DeChambeau!A nyár igazán méltó lezárásaként a Pannonia GCC Porticus étterme tematikus gourmet grillparty sorozatot hirdetett meg, amelynek első állomására szeptember közepén került sor. Boros Zoltán Chef a spanyol estre természetesen autentikus hispán fogásokkal és hozzájuk illő borokkal készült. 

És bár a friss BMW Championship bajnok, ötszörös PGA Tour győztes, spanyol Jon Rahm nem tudott részt venni az eseményen, annak ellenére, hogy járt és golfozott Ő már Magyarországon, de ki tudja, meglehet hogy a tematikus sorozat második állomására a friss US Open Bajnok, hétszeres Tour győztes, amerikai Bryson DeChambeau ellátogat (sosem lehet tudni). Persze, a nadrágból kiindulva a LoudMouth atyjának, John Daly-nek az érkezése sem kizárt.

Ezért is, no meg az ínycsiklandozó tematikus amerikai fogások kedvéért is érdemes pénteken és szombaton a Pannoniát választani azoknak, akik esetleg nem indulnak el a XX. Klubcsapat Bajnokság küzdelmein. Persze, akár még Kisorosziból is át lehet ugrani egy jó túróscsuszára rib-eye steakre. 

Pénteken és szombaton tehát amerikai napok a Porticusban a Pannonián!
Jó étvágyat kívánunk! Vagy ahogy a művelt dél-wisconsini mondja: Enjoy!

2020.10.01.

Hozzászólások