Húsvéti Hírek

A GolFiesta házatájáról


- A GolFIESTA SE Közleménye -

Engedjétek meg, hogy ebben a kihívásokkal teli időszakban is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánjak a Golfiesta teljes csapata nevében. Bízunk benne, hogy minden golfbarátunk és a családtagjaik is jól vannak.

--- --- ---

Sajnos ez a tavasz nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Gondolom, ezzel mindenki így van.

Szeretnénk néhány közérdekű információt megosztani veletek. A téli szünetünk elég aktívra sikeredett, sok tervezés, szervezés révén szerettünk volna egy kivételes, programokkal teli szezont szervezni Nektek.

Jelenleg azt látjuk, hogy nyár elejéig nem lesz Golfiesta esemény: a Golfiesta Tour I. fordulója (május 23 - Kisoroszi) és II. fordulja (június 18-21 - Murau) elhalasztásra kerül. Mindkét esemény számára keressük az új időpontot. Valamint a Continental Klubnapok megrendezését is határozatlan ideig felfüggesztjük. Amint van konkrétum, értesíteni fogunk Benneteket.

--- ---- ---

Aki úgy érzi, hogy mégis szeretne golfozni, az megteheti az előírt szabályokat betartva. Április 13-án, hétfőn a Continental CityGolf Club is megnyitja a pályáját, így már látogatható lesz nem csak a driving range, hanem a gyakorló putting green és a 9 szakaszos golfpálya is. Az új recepció is felépült, így sok változást fog tapasztalni, aki régen járt ott. Telefonos elérhetőség: +36 20 275 5547

Mindenkinek jó egészséget kívánunk, vigyázzatok magatokra!


Fotó: GolFIESTA SE

2020.04.11.

Hozzászólások