Continentális szabályok

Húsvéti újjászületés


- A Continental CityGolf Club Közleménye -

Kedves Golfozók! 

A 9 szakaszos pálya hétfői nyitása elé úgy tűnik, hogy nem gördül már semmilyen akadály! Holnap egy hosszabb bejegyzést is közlünk majd a részletekről, illetve pár napon belül frissül a weboldalunk is. Pár fontos részletet azonban a kéréseknek megfelelően már most publikálunk:
-A klub továbbra is minden nap 9:00 és 17:00 óra között van nyitva, azonban a recepció csak 9:00 és 15:00 óra között érhető el.
-Tee time-ot egyelőre kizárólag telefonon lehet foglalni (+36 20 2755 547).
-A legelső foglalható tee time minden nap 9:12 perc, hiszen a kapu csak 9:00 órakor nyílik.
-Greenfee játékosok 15:00-ig foglalhatnak tee time-ot, a klubtagjaink részére a 15:12-es, 15:24-es és 15:36-os tee time-ok is elérhetők. A területet 17:00 óráigig mindenképp el kell hagyni, akkor is, ha valaki nem tudta végigjátszani a pályát!
-Kizárólag egyszemélyes flightok indulását engedélyezzük, ezalól kivételt csak és kizárólag az egy háztartásban élők jelenthetnek! Ennek tényét recepciós kollégáink a lakcímkártyák elkérésével ellenőrizhetik, az igazolás elmaradása esetén pedig a klub megtagadhatja a játékjogot.

Ezúton szeretnénk mindenki figyelmét felhívni, hogy bár a golfpályák jelenleg nyitva lehetnek, az országban továbbra is járvány, illetve különleges jogrend van. Az ezzel kapcsolatos szabályok nem véletlenül vannak érvényben: a Continental Citygolf Club nem szeretne visszaélni a golfpályák, mint egyéni sportolást lehetővé tevő területek különleges helyzetével, a golfozóknak pedig javasoljuk az alázatos és türelmes hozzáállást. Ha valaki nem tartja be a járványügyi előírásokat, akkor azt kockáztatja, hogy miatta a golfpályák egyáltalán nem lehetnek majd nyitva. Ez ráadásul csak a kisebbik rossz: honfitársaink egészségét is kockára teszik azok, akik nem tartják magukat a szabályokhoz.


Fotó: Continental CityGolf Club

2020.04.11.

Hozzászólások