Hírek Óbudáról

Friss válaszok a Continental házatájáról


Mint azt korábbi riportunkban részletesen megírtuk, január 1-től új üzemeltető - a Continental Citygolf Kft. - bérli az óbudai (Perényi úti) golfpályát. Az üzemeltetők friss tájékoztatása szerint a Driving Range alsószintje várhatóan január 16-tól lesz nyitva és a tavaszi teljes nyitásig csütörtöktől-vasárnapig üzemel majd.
A Continental Group cégcsoporthoz tartozó Continental Golf Klub Kft. tulajdonosainak célja, hogy fővárosunk egy európai színvonalú golfpályával gyarapodjon, amely egyrészt belépési pontot jelenthet a sport iránt érdeklődőknek, másrészt kiszolgálja a budapesti golfozókat is. Az átvétel után nagyon komoly beruházások és munkálatok indulnak meg a komplexumban, a cél pedig az, hogy a 2020. áprilisi teljes nyitás után a Continental Citygolf Club egy valódi klubélettel rendelkező, kifogástalan minőségű 9 szakaszos citygolf pálya és gyakorlóközpont, valamint rendezvényhelyszín is legyen. Ez utóbbi kapcsán a klubház átépítésre kerül annak érdekében, hogy a különféle rendezvények a lehető legkisebb mértékben zavarják csak a klubtagokat, golfozókat.

Az alábbiakban néhány fontos kérdés, illetve a friss válaszok a Continental Citygolf Club kapcsán:


Korábban megvásárolt éves klubtagságok:

A GFM Academy Kft. által előre értékesített klubtagságokat a Continental Citygolf Club jogi okokból nem tudja átvenni, így azok árát a GFM Academy Kft. vissza fogja téríteni a vásárlók számára. Ezzel kapcsolatban a golftanya@golftanya.hu email címen lehet érdeklődni. Az új klubtagságok értékesítése várhatóan 2020. januárjában indul majd el, az árakról hamarosan tájékoztatni fogják a golfozókat!


Korábban megvásárolt range zsetonok:

A driving range zsetonok árát információink szerint az előző üzemeltető GFM Academy Kft. nem téríti meg a golfozók számára. A Continental Citygolf Club számára viszont a golfozók megelégedése és kényelme a legfontosabb, így dolgoznak azon, hogy a korábban nem náluk megvásárolt zsetonokat ingyenesen a golfozók részére tudjuk bocsátani. (Ebbe a körbe azonban nem tartoznak bele az ingyenes zsetonok).


Tárolóban hagyott golfbag-ek:

Mint azt az előző üzemeltető GFM Academy Kft. felé jelezték, a tárolóban lévő golfütőket, bageket, trolley-kat jogi értelemben nincs lehetősége tárolni az új üzemeltetőnek, hiszen a bagtárolási szolgáltatást nem tőlük vásárolták meg a golfozók. A GDPR szabályozás miatt a táskák tulajdonosairól nincs és nem is lehet listájuk, de a bagtárolóban maradt eszközöket jobb híján meg fogják őrizni és január közepétől egyeztetés után oda fogják adni a tulajdonosaiknak.


2020-ra már korábban lefoglalt rendezvény időpontok:

A GFM Academy Kft-nél lefoglalt rendezvényeket a Continental Citygolf Club több okból sem tudja direktben átvenni: a klubház átépítése várhatóan január elejétől március végéig tart majd, a helyszín ezen időszakban nem alkalmas rendezvények lebonyolítására. Áprilistól viszont nyitva lesznek és örömmel egyeztetnek bármilyen rendezvény kapcsán, ezzel kapcsolatban a rendezveny@continentalgolf.hu email címen lehet érdeklődni! A január és március közötti rendezvényeket igény esetén áthozhatják a Continental Group valamely másik rendezvényhelyszínére, például az Andrássy úton található Hotel Momentsbe, de ehhez is szükséges, hogy felvegyék velük a kapcsolatot a fenti email címen!


Klubház átalakítások:

A klubházban is rengeteg teendő lesz annak érdekében, hogy áprilistól egy korábbinál nagyobb, modernebb helyszínen tudják fogadni a rendezvényeket. A klubház és a konyha bővítése elengedhetetlen ahhoz, hogy a rendezvények segítségével a jövőben rentábilis módon lehessen üzemeltetni a komplexumot, hiszen a pályát pusztán a golfból nem tudják az általuk megfelelőnek gondolt színvonalon üzemeltetni. Épp ezért bővítik az épületet, kicserélik a bútorzatot, és mindent felújítanak, ami módjukban áll. Remélhetőleg a változásokat minden golfozó üdvözölni fogja, a munkálatokkal okozott kellemetlenségekért pedig előre is elnézést kérnek az új üzemeltetők!


Pálya átalakítások:

Az új üzemeltetők azt szeretnék elérni, hogy a Continental Citygolf Club a fővárosi golfélet központja lehessen, ennek megfelelően növelni fogják a szolgáltatás színvonalát és jelentős átalakításokat eszközölnek. Épül egy másodlagos klubház, amely akkor is ki tudja majd szolgálni a golfozókat, amikor a főépületben épp rendezvény zajlik. Befedik a driving range felső szintjét, hogy esőben és napsütésben is kényelmesen lehessen ott gyakorolni. Helyrehozzák és bővítik a pitching & chipping greent, javítják a putting greent, illetve a pálya és a tó minősége is feljavításra kerül.Fotó: Continental Citygolf Club

2020.01.06.

Hozzászólások