Hatalmas változás a MidAm Bajnokságon

Piros, ami most nem tilos


- Gyorshír -

Kedves Hölgyeink, és persze Uraink!
Hatalmas változás következett be a Tesla Universal - VII. Nyílt MidAm Bajnokság Versenykiírásában. A szervezők felmérve a jelenlegi helyzetet, - jelesül a női mezőny WAGR minősítésének elvesztését - rendkívül bölcs (és a hazai golféletben igencsak szokatlan) megoldásra szánták magukat. Megszavaztatták ugyanis a női mezőnyt, hogy a kialakult helyzetben szeretnének-e a kék elütőn “maradni”, vagy inkább előre “fáradnának” a piros elütőre.
A szavazáson - szoros csatában - a piros elütő nyert. Így a Versenykiírás megváltozik, a hölgyek a piros elütőről játszanak. Nevezni még ma (szerda) 16:00 óráig tudtok itt. Tehát, amennyiben valamely hölgyet eddig a kék elütő tartott volna távol az idei legnagyobb létszámú nyílt golfversenytől, hazánk egyik prémium pályáján, annak még maradt néhány órája nevezni. Pillanatnyilag (néhány órával a nevezési lehetőség lezárulta előtt) 119 nevezőnél tartunk, ebből 11 hölgy játékos.

A férfiak mezőnyét ez a hír nem érinti, egy másik jóhír viszont annál inkább. Az utolsó napon befutott ugyanis a tavalyi győztes, osztrák Oliver Tree nevezése is, így tehát a férfi mezőny - amely természetesen továbbra is a fehér elütőről játszik - nem marad címvédő nélkül.


Hajrá, NE maradj le, még maradt néhány órád nevezni!

2019.09.04.

Hozzászólások