Három nap Pannonia-maraton

Akár a Világranglista is lehet a tét, hisz segít a HÉP


- Huszti György kedvcsinálója -

Akik hazai földön szeretnének világranglista pontokat gyűjtögetni, azok számára gyakorlatilag “kötelező” a részvétel a Pannonia Golf & Country Club hétvégi nagy golftársadalmi “kísérleten”. 

Mint azt bizonyára tudjátok már, a máriavölgyi klub vezetősége idén egy rendkívül bátor és innovatív döntést hozott, miszerint az Őt megillető három (kettő alapból és egy nyeremény a Klubcsapat Bajnokságról) ranglistaversenyét egy péntek-vasárnapi fűzérré köti össze. Ugyanakkor, akik olvasták a ma délelőtt megjelent interjúnkat Dietrich Tamással, azok már azt is tudhatják, hogy egy “könnyelmű” (vagy sem, majd kiderül) ígéretet is sikerült “kicsikarnunk” az MGSZ Versenyszervező Bizottságának  frissen újra választott elnökétől, miszerint amennyiben mindhárom versenynapon legalább 100-100 résztvevője lesz a ranglista-maratonnak, az esetben a VB feltétlenül javasolni fogja az MGSZ Elnöksége felé, hogy jövőre bevezetésre kerüljön egy olyan lehetőség a klubok számára, hogy ha akarják, akkor az egyik ranglistaversenyük helyett háromnapos WAGR minősítésű nemzetközi versenyt szervezhessenek, (amellyel aztán persze vagy élnek, vagy sem). Egy biztos, a Pannonia GCC - a Horváth Épitőmester Zrt. (mint névadó főszponzor) hathatós segítségével - mindent megtesz, hogy kellemesen teljen a hétvégi HÉP Maraton.

Tehát, nyugodtan leírhatjuk: világranglista pontvadászok a hétvégén irány a Pannonia! De most a “viccet” félretéve, úgy gondoljuk a hazai ranglistapont vadászok számára is ideális az előttünk álló hétvége, hiszen egy kiváló és kimagasló állapotra hozott pályán gyűjthetik a maradandó és prémium golfélményeket. Az idei évben Máriavölgy egy egészen új arcát mutatja, akik szeretnék kicsit Skóciában érezni magukat, de közben élvezni a 28-30 fokos kellemes nyáridőt, azoknak szintén irány a Pannonia! 

Jelenleg a három versenynapot nem lehet egybefűzni, ennek ellenére egy egészen újszerű ötlettel rukkolt elő a PGCC stábja, miszerint a három nap alatt a legtöbb bruttó, illetve nettó stableford pontot összeszorgoskodó játékosok (OverAll kategória) egy-egy, a szezon végéig érvényes korlátlan driving range kártyával gazdagodnak (a verseny alatt a piramisba rendezett rangelabdák természetesen térítésmentesen használhatóak).. És persze, mindhárom versenynapon a megszokott módon díjazzák a legjobbakat, mint ahogy mindhárom napon más-más változatos menüvel várják majd a Klubházban a megfáradt a játékosokat, illetve kísérőiket. Akik estére sem szeretnének hazaautózni azok iparkodjanak, mert jelenleg márcsak két szabad szobát találni a Pannonia Junior Suite prémium minőségi szálláshelyén. Ha valaki úgy dönt, hogy nem kíván mindhárom napon indulni, csupán egy vagy két versenynapon látogatna ki a fejér-megyei zöldkatlanba, az otthonról is nyomon tudja majd követni a versenyt, hiszen természetesen a GOLFiGO PLAY valósidejű LiveScore alkalmazás üzemben lesz és szakaszról-szakaszra lehet majd nyomon követni a versenynapok eseményeit. 

Ha jót akarsz, ha magyar WAGR versenyt akarsz, gyere el, nem fogod megbánni!

Nevezni ITT tudsz, vagy akár itt is: +36 22 594 200


Fotók: Yulia Stepanova Photography

2020.07.27.

Hozzászólások