Ha kedd akkor FérfiNap?

A Seiko-Férfinap Közleménye


Kedves Játékosok!

Nagy örömmel értesültünk arról, hogy hétfőtől szabad zártkörű sportversenyeket tartani, így elindulhat a golfverseny szezon is.

A tegnapi nappal megkezdtük a megbeszéléseket a tatai pálya vezetőivel, hogy mik az elképzeléseik a vírus által okozott megváltozott helyzethez, hogyan miképpen alkalmazkodjunk, alakítsuk ki a versenysorozat. Amíg ez folyamat nem zárul le és nem tudjuk véglegesíteni a 2020-as versenykiírást addig a Seiko-Férfinapot nem tudjuk elkezdeni ,viszont a Nem-Férfinap megtartásának nincs akadálya.

Nincs nevezési díj, mindenki hozzon valami kis ajándékot, aminek a többiek örülni tudnak. A verseny első helyezettje választ először, a második másodiknak…..és így tovább. A verseny nem Hcp módosító, gereblyét ne használjatok és a zászlót se vegyétek ki. Kérünk mindenkit, hogy a 1,5 méteres biztonsági távolságot mindenki tartsa be. Részletes feltételek hamarosan ....

Jó játékot mindenkinek!

Kolomposok

 

Frissítés:
dr. Bábos Réka, az Old Lake ügyvezető igazgatójának kiegészítése:

Kedves Játékosok! 

Miután az új szabályok frissek, pár nap türelmi időt kérünk.
Rövidesen hírlevélben és természetesen a Kolomposok segítségével tájékoztatunk benneteket, hogy milyen módon tudunk kezdeni! 
Köszönöm a megértéseteket és a türelmeteket!


Fotó: Seiko-Férfinap FB

2020.05.03.

Hozzászólások