Sonnengolf Zsira

2 °C, enyhe havazás
9 lyuk, PAR 36
9476 Zsira, Golf krt. 1.
135 perc Budapest „0 km” kőtől
http://golf.sonnengolf.com/hu/
+36 -99-711003
Árak megjelenítése: HUF / EUR
Green Fee 18 lyuk (Hétköznap) 14 415 Ft 40 €
Green Fee 18 lyuk (Hétvége) 14 415 Ft 40 €
Green Fee 9 lyuk (Hétköznap)
Pénteki nap hétvégének számít
8 289 Ft 23 €
Green Fee 9 lyuk (Hétvége) 9 010 Ft 25 €
Az árak tájékoztató jellegűek

Score kártya

Játékra fel!

Letöltheted a pálya score kártyáját, vagy adott esetben személyre is szabhatod azt.

Greenfee Kedvezmény

Junior Greenfee: 12 € / 9 szakasz, illetve 20 € / 18 szakasz
A Magyar Senior Golfozók Társaságának tagjai számára H-Cs napokon 50%, P-V napokon 20% kedvezmény a Greenfee árából.

Kis Szubjektív

SonnenGolf - Az osztrák-magyar golfmonarchia.
2008-ban nyitotta meg kapuit az osztrák-magyar közöshatáron található Zsira településen a kilencszakaszos SonnenGolf pályája. A Par36-os kilenc lyuk mellett, itthon egyedülálló módon egy másik, rövid Par3 szakaszokból álló 9 lyukas gyakorlóterület is helyet kapott a sportkomplexumban. A pályához egyébként hozzátartozik még egy kifejezetten az aprógyermekek számára kialakított három golfszakasz és egy kivilágítható driving range is.  Az egyes elütőre felállva, kis túlzással nagyon figyelnünk kell, hogy ne slice-oljunk túl nagyot, mert a pályaszakasz mellett futó határpatak túloldaláról már csak a sógoroktól kérhetnénk vissza labdánkat.
Az osztrák Pauer család tulajdonában álló klub nem titkolt célja a golfpálya mellett egy kisebb üdülőkomplexum kialakítása is, több ütemben követik egymást a megvalósult, sikeres ingatlanfejlesztések amelynek végére a golftó körül közel száz üdülőapartman találja meg - leginkább Ausztria felől érkező - új gazdáját. A határ közvetlen másik oldalán található a SonnenTherme Hotel termálfürdő és csúszdapark. A két sportcentrum tökéletes elegyet alkotva egészíti ki egymást, és nyújt kiváló lehetőséget az egész családnak az aktív és tartalmas kikapcsolódásra.
Rendkívül korrekt módon kialakított és osztrák tüchtig módon karbantartott pályaszakaszok várják a hazai, de még inkább az ausztriai golfjátékosokat, miközben a játékszakaszok között, esztétikus linkspálya típusú magasra meghagyott, de játszható szárazfű rough-okat lenget a közös európai szél.

- 2019.02.12. -

Sonnengolf - Osztrák minőség a magyar ugaron

A galéria fényképeinek forrása: SonnenGolf Web