Kétnapos verseny 12 000 Ft alatt

Igen, Magyarországon


 

Szeptember 16-17. (szombat-vasárnap) kerül sor Zsirán (Bükfürdőtől, mintegy 10 percnyire) a SonnenGolf Klubbajnokságára.
A kétnapos stroke versenyen összesen 36 szakaszt (naponta 2x9) kell teljesíteni az indulóknak. A Klubbajnokságon külön értékelik a női és a férfi mezőnyt. 

SonnenGolf - Az osztrák-magyar golfmonarchia.

2008-ban nyitotta meg kapuit az osztrák-magyar közöshatáron található Zsira településen a kilencszakaszos (Par36-os) SonnenGolf pályája. A pályához hozzátartozik még egy kifejezetten az aprógyermekek számára kialakított három golfszakasz és egy kivilágítható driving range is.  Az egyes elütőre felállva, kis túlzással nagyon figyelnünk kell, hogy ne slice-oljunk túl nagyot, mert a pályaszakasz mellett futó határpatak túloldaláról már csak a sógoroktól kérhetnénk vissza labdánkat.

Az osztrák Pauer család tulajdonában álló klub nem titkolt célja a golfpálya mellett egy kisebb üdülőkomplexum kialakítása is, több ütemben követik egymást a megvalósult, sikeres ingatlanfejlesztések amelynek végére a golftó körül közel száz üdülőapartman találja meg - leginkább Ausztria felől érkező - új gazdáját. A határ közvetlen másik oldalán található a SonnenTherme Hotel termálfürdő és csúszdapark. A két sportcentrum tökéletes elegyet alkotva egészíti ki egymást, és nyújt kiváló lehetőséget az egész családnak az aktív és tartalmas kikapcsolódásra.

Rendkívül korrekt módon kialakított és osztrák tüchtig módon karbantartott pályaszakaszok várják a hazai, de még inkább az ausztriai golfjátékosokat, miközben a játékszakaszok között, esztétikus linkspálya típusú magasra meghagyott, de játszható szárazfű rough-okat lenget a közös európai szél.


A nevezési díj kétféleképpen alakulhat, a Te döntésedtől függően:
- 65 Euróért (mintegy 25 000 Ft) benevezhetsz, és ebben az árban benne van mindkét napon a reggeli kávé és sütemény, illetve a  döntőnapot követő háromfogásos ebéd is, vagy
- 30 Euróért (kevesebb, mint 12 000 Ft) benevezhetsz mindkét játéknapra (15 Euró/nap).

Szeretettel vár Papp Erzsike, illetve a SonnenGolf csapat
Jelentkezni ITT tudsz a kétnapos Klubbajnokságra


Fotó: SonnenGolf Zsira

2023.09.06.

Hozzászólások