Fel, a Magyar Bajnokságokra!

Már nevezni is tudszPublikussá váltak és ezzel egy időben a GOLFiGO rendszerbe is bekerültek a következő szövetségi versenyek Versenykiírásai:

Július 21-23.              
LXIII. Nyílt Magyar Amatőr Bajnokság 
Nevezni ITT tudsz a versenyre
A Versenykiírást ITT tudod megtekinteni

Augusztus 21-24.              
XXXIV. Nyílt Magyar Junior Bajnokság 
Nevezni ITT tudsz a versenyre
A Versenykiírást ITT tudod megtekinteni

Október 14-15.
XXIII. Magyar Klubcsapat Bajnokság 
A Versenykiírást ITT tudod megtekinteni, csapatnevezési űrlap a Versenykiírás utolsó oldalán


- A Nyílt Magyar Bajnokság hendikep limitjei nem változtak, így a tavalyihoz hasonlóan a hazai játékosok számára továbbra is 18.0/12.0 (Hölgyek/Urak).
- A legjobb 150 játékos nevezését fogadja el a Szervező a távoli (kék/fehér) elütőkről lebonyolított megmérettetésen.
- A 3+1 napos verseny nevezési díja 78 900 Ft.

- A Nyílt Magyar JUNIOR Bajnokság négy(!) versenykörösre bővül, (dupla cut-ot alkalmazva) az eseményen, ahol a hazai “B” kategória hendikep limitjei emelkedtek (lásd Versenykiírás).
- A legjobb 144 játékos nevezését fogadja el a Szervező az “A” kategória számára az extra távoli (kék/arany), míg a “B” kategória számára a közeli (narancs/kék) elütőkről lebonyolított megmérettetésen.
- A négynapos verseny nevezési díja: 68 000 Ft.

- A Klubcsapat Bajnokságon ismét hatfős csapatok versenghetnek majd, 3 páros formájában, amelyből 2 FourBall, 1 pedig GreenSome versenyformában küzdhet meg a Klubcsapat Bajnoki címért. A versenyben 36.0 HCP Index értéket meghaladó hendikeppel rendelkező játékos nem vehet részt. A párosok két játékosa közötti Playing HCP különbség nem haladhatja meg a 18-as értéket.
- Összesen legfeljebb 18 csapat (108 fő) nevezését fogadja el a Szervező.
Első körben valamennyi indulási joggal rendelkező klub első csapatának jelentkezése lesz elfogadva.
Második körben a benevezett második csapatok közül tölti fel a Szervező a mezőnyt (legfeljebb 18 csapatig) oly módon, hogy a második csapatokat sorrendbe állítja aszerint, hogy 2023. május 31-én hány fő olyan – a GOLFiGO rendszerben regisztrált – játékossal bírtak, akik az adott klubnál elsődleges (hendikepvezető) klubtagsággal és érvényes szövetségi játékengedéllyel rendelkeztek. 
- A 2+1 napos verseny nevezési díja: 378 000 Ft / csapat (63 000 Ft / Fő), az elmúlt évi nyeremény-kedvezmények beválthatóak.

 

Jelenleg a MidAm és Szenior Bajnokságok (mindkettő Zala Springs), illetve a MatchPlay Bajnokság (Old Lake) Versenykiírásainak publikálása maradt hátra.

 

Fotó: YuliaStepanovaPhotography

2023.01.27.

Hozzászólások