Első éves számvetésünk

Köszönjük szépen!


Véget ért a caddie.hu első éve. Köszönjük ezt a közös kalandot, amelyet idén (március 10. óta) Veletek együtt élhettünk át. 
Rövid kis számvetésünk következik, a számok nyelvén, (persze - mint az élet majd minden területén - a számok mögött megannyi élmény, öröm és olykor csalódás lapul). Fogadjátok szeretettel oldalunk első éves (10 hónapos) számértékeinek rövid összefoglalóját.

Az első évünkben (nem egész 10 hónapban) Honlapunkra:
- 108 831 látogató érkezett (368 egyéni látogató / nap)
- 307 998 oldalmegtekintés történt (1 041 oldalmegtekintés / nap)
- Egy átlag látogatás alatt 2,8 oldalmegtekintés történt
- Az átlagos időtartam a látogatások alkalmával: 3:21 perc volt
- Legtöbb egyéni látogatónkat augusztus 9-én mértük (1 039 egyéni látogató)
- Öt földrész 102 országából érkeztek látogatóink
- Technológiai megoszlás szerint, látogatóink 67%-a mobileszközön olvasott minket, 27%-a számítógépről, míg 6 %-a tabletről érkezett.

FaceBook:
- Arckönyv oldalunkat, az első évben 668-an kedvelitek, amelyért szintén rendkívül hálásak vagyunk Nektek.
- 951 FaceBook bejegyzést tettünk közzé (napi átlag: 3,2) 
- Közel félmilliószor(!), 446 974 alkalommal értük el bejegyzéseinkkel látogatóinkat (bejegyzésenkénti átlag: 470 elérés). Minden elérésünk organikus volt (nem fizetett reklám).

 

Az első évünkben (nem egész 10 hónapban) honlapunkon 482 cikket írtunk számotokra, ez napi átlag 1,7 cikk (a golfszezonban ez magasabb arányú volt, azóta “nyilvánvalóan” csökkent a cikkek napi átlaga).

Az elmúlt 10 hónapban 12 nagy interjút készítettünk számotokra a hazai golf érdekes, meghatározó személyiségeivel.

Összesen 5 654 fényképet töltöttünk fel Honlapunkra, amelyek, - a rajta szereplő játékosok neveinek tag-elése következtében - a galériákon kívül megtekinthetőek a játékosok saját adatlapjain is. Külön köszönjük Yulia Stepanova messzemenő és rendkívül értékes támogatását!

636 verseny szerepelt idei Versenynaptárunkban. Az elmúlt két(!) szezon valamennyi hcp módosító versenyének (9 és 18 szakaszos is) eredménye megtalálható és visszakereshető oldalunkon. Versenynaptár menüpontunkat kerestétek fel egyébként a legtöbben, 9 056 látogató a nem egész 10 hónap alatt.

1 992 játékost (hazait és külföldit) tartunk nyilván - és kezeljük játékos adatlapját - az oldalunkon, akik az elmúlt két évben hcp módosító versenyen vettek részt hazánkban.

Éves Golftotó játékot találtunk ki, hoztunk létre és menedzseltünk végig számotokra, ahol nagylelkű támogatónk - a GolfUSA - jóvoltából 125 000 Ft értékben találtak gazdára köztetek a golf felszerelésekre beváltható voucherek.

Golfszezonzáró bulit szerveztünk, amelyre 12 nap alatt “elkapkodtátok” a 110 belépőt. A bulin végül, nagylelkű támogatóinknak köszönhetően több mint 1,1 millió forint értékben sorsoltunk ki köztetek 58 tombolanyereményt (többek között Magyarország összes 18 szakaszos golfpályája ajánlott fel, legalább egy - de jellemzően inkább több - greenfee vouchert). 

Büszke öröm tölt el Bennünket, hogy megalapíthattuk a GolfBajnokok Ligáját, és ünnepi gálavacsorán láttuk vendégül az elmúlt 30 év valamennyi Magyar Bajnokát (és kedves kísérőjét). A Gálavacsorán valamennyi - itthon tartózkodó - Bajnokunk megtisztelt minket (és egymást) részvételével.

Megalkottuk számotokra a PLAY.caddie elnevezésű RealTime LiveScore webalkalmazást, amelyet szeptember 1-i debütálása óta 167(!) alkalommal használhatok különböző baráti játékokra, Magyarország valamennyi pályáján. Erre (is) rendkívül büszkék vagyunk, tekintve, hogy ezt az alkalmazást alapvetően ezért találtuk ki és hoztuk létre számotokra. 
Emellett azonban az idén (szeptember-októberben) több rangos verseny szervezői is megtiszteltek bennünket bizalmukkal, amikor is a PLAY.caddie-t nevezték ki a versenyek hivatalos LiveScore rendszerévé: Nyílt Magyar Senior Bajnokság (3 napos), Nyílt Horvát Junior Bajnokság (3 napos), Pannonia Masters (2 napos), MidAm RanglistaVerseny, Senior Ősz RanglistaVerseny, Zala Springs RanglistaVerseny. (Első nemzetközi “kilépésünket” a Horvát Junior Open-t a három nap alatt 3 658 egyéni oldallátogató kísérte figyelemmel). 

Köszönjük szépen rovatvezetőinknek (Góg László, Király Levente) illetve vendégszerzőinknek (Berta Zsolt, Bodor Tibor, Gágyor Gábor) megtisztelő munkájukat, írásaikat!

A fentebb említett valamennyi erőfeszítésünket, “társadalmi munkában” tettük a magyar golfért. Valóban komolyan gondolva, hogy megpróbáltunk valamit “visszafizetni” annak a sportágnak, amelytől oly sok felejthetetlen élményt kaptunk az elmúlt bőven több mint egy évtizedben.

Természetesen jövőre sem szeretnénk engedni a céltudatos - és reményeink szerint minőségi - munkából, illetve a befektetett energiából.

Jövőre már bizonyosan - legalább - négy versenyt szervezünk. Egy hagyományteremtő szezonnyitót a Pannonián (április 04.) ahol páros TexasScramble formában játszanak majd egymással az összesorsolt ázsiai és európai párosok tagjai. 
Illetve három RanglistaVersenyt (április 18. Zala Springs, június 20. Pannonia Golf, szeptember 19. Balaton Golf) szervezünk. Megtiszteltetésnek vennénk ha minél többen eljönnétek az általunk szervezett versenyekre, és köszönjük a három pályának, hogy a beletett munkánkat, értékeinket és innovációnkat látva és érzékelve megtiszteltek bennünket azzal, hogy ránk bízták egy-egy fontos, kiemelt RanglistaVersenyüket.

Összefoglalva: Szeretnénk megköszönni a Tőletek - a Magyar Golfélet minden egyes szereplőjétől - kapott bizalmat, a rengeteg-rengeteg pozitív visszacsatolást, illetve a számtalan gratulációt. Igyekszünk, hogy ez jövőre se legyen másképp, sőt….

Engedjétek meg, hogy mindannyiótoknak gyönyörű, golfsikerekben gazdag Boldog Új Évet és egyben jó egészséget kívánjunk!
Szerettük ezt az évet, reméljük Ti is! Szeretettel várunk Benneteket oldalunkon 2020-ban is! 
Boldog Új Évet! Boldog Új Szezont!

2019.12.31.

Hozzászólások