A tv2 elnöke az MGSz elnökségében

Vaszily Miklóst választotta meg a Közgyűlés


- Huszti György írása -

A Magyar Golf Szövetség mai rendkívüli Közgyűlésén - Dr. Szórád József nyár eleji lemondását követően - új elnökségi tag megválasztására volt szükség. A most már hagyományosan a Highland Golf Clubban megtartott Közgyűlésen a jelenlévők egyangúlag (29 szavazattal) Vaszily Miklóst választották meg a Szövetség új elnökségi tagjává. 

Vaszily Miklós médiamogul rövid bemutatása:
1973-ban Debrecenben született magyar közgazdász, médiamenedzser. 2019 januárjától a tv2 elnöke. 

Életpályája:

1996-ban a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, majd 1997-ben az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szerzett diplomát. Pályáját részvényelemzőként kezdte. 
2001-től a Portfolio.hu-t kiadó Net Média Zrt. vezérigazgatója volt, 2005-től az Index.hu Zrt. vezérigazgatója lett. 2007-től a társaságok vezetése mellett a tulajdonos Közép-Európa Média Zrt. vezérigazgató-helyettesi tisztjét és igazgatósági tagságát is betöltötte.
2010. februárjától 2014. novemberéig az Origo Zrt. vezérigazgatója volt. Vaszily Miklós 2015. augusztusa óta dolgozott az MTVA vezérigazgatójaként. Ezt követően 2018. októberétől az Echo TV vezérigazgatója volt március 31-ig, (a tévécsatorna Hír TV-be történő beolvadásáig).
Vaszily Miklós idén január óta a tv2 elnöke.

Miklós az elmúlt három évben a Magyar Kézilabda Szövetség elnökségi tagjaként tevékenykedett és elmondása szerint a jövőben aktív golfozóvá kíván fejlődni ?

A caddie.hu médiabirodalom ? nevében sok sikert kívánunk, Vaszily Miklós médiaszakember számára új poziciójában. Őszintén reméljük, hogy legalább akkora örömöt fog találni új megbizatásában a golfozók között, amekkora örömmel, érdeklődéssel és várakozással telve fogadjuk most Őt itt közöttünk.

Sok sikert és jó munkát kívánunk!


Fotó: Magyar Távirati Iroda

2019.11.06.

Hozzászólások